75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

26 березня 2021 р.

На Блозі Каланчацької ЦБС – 300 000 відвідувачів !


        300 тисяч переглядів  – це круто !!!
        300 000  жителів нашої планети переглянули Блог Каланчацької централізованої бібліотечної системи!
         На Блозі розміщено вже 1045 публікацій з фотографіями, а деякі дописи з відеороликами.
       Наш блог – інформаційний, пізнавальний, сучасний, креативний, цікавий, корисний, має своє обличчя та свій стиль.
       Наш бібліотечний блог – висвітлення нашої повсякденної  роботи на благо мешканців нашої Каланчацької громади.
       Блог Каланчацької ЦБС – рупор громади, невичерпне джерело просування краєзнавства у світовому інформаційному просторі.
      Через свій бібліотечний блог ми спілкуємося з усім світом, знаходимо нових  друзів, підтримуємо дружбу та тісні стосунки, обмінюємося досвідом з постійними друзями та колегами, пізнаємо світ інновацій та новаторства в бібліотечній галузі та розповідаємо світові про свої  здобутки, бібліотечні досягнення, успіхи, гранти, нагороди.
     Наш бібліотечний блог налічує 25 тематичних сторінок, на блозі вже 1045 дописів з фотографіями, деякі з відеороликами.  Це палітра цікавих накопичень – повідомлень з  центральної бібліотеки  та бібліотек – філій, всіх відділів, секторів центральної книгозбірні, репортажі з засідань читацьких об’єднань та клубів за інтересами, з краєзнавства, окремі сторінки про співпрацю з Посольством США в Україні та Радою Міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX), видавнича діяльність центральної бібліотеки, Пункт Європейської  інформації та конкурсів, акцій, фестивалів, є сторінка присвячена методичній роботі, співпраці з ЗМІ.
       Окремі сторінки представлені важливим подіям, знаменним та пам’ятним датам, класикам української літератури, Всеукраїнській акції «Бібліотека українського воїна», учасникам АТО – Воїнам Світла  нашої громади «Наші Герої», учасникам Великої Перемоги над нацизмом «Ніколи знову», розміщена й сторінка про наші перемоги, успіхи, нагороди «Історія успіху». 
      На головній сторінці блогу розміщено й логотип Літературного блогу Каланчацької ЦБС – один  лайк …  й перехід на сторінки нашого другого блогу, на якому 20 тематичних сторінок.
     Тому географія відвідувачів нашого блогу дуже широка, нас знають, цікавляться, переглядають наші сторінки жителі всіх без винятку областей України, жителі багатьох країн світу. Дуже приємно, що відвідувачами та шанувальниками наших дописів є жителі Російської Федерації, Сполучених Штатів Америки, Канади, Бразилії, Кенії, Нідерландів, Італії, Китаю, Польщі, Угорщини, Норвегії, Афганістану, Таїланду, Естонії, Єгипту, Латвії, Сінгапуру, Південно -Африканської республіки, Литви, Вірменії. Франції, Індії, Люксембургу, Лівану, Австралії, Хорватії, Іспанії, Республіки Білорусь, Ізраїлю …
        Є постійні відвідувачі нашого блогу, які  запрограмували так, що як тільки з’являється новий допис – вони отримують повідомлення й зразу ж  переглядають, часто пишуть свої відгуки та побажання. Доречі, на нашому блозі дуже багато теплих відгуків та побажань, серед них колеги з обласних, районних та сільських книгозбірень, визнані бібліотекарі країни, методисти… Приємно бачити відгуки професіоналів бібліотечної справи.
       Колектив Каланчацької  ЦБС завжди в пошуку інновацій, нових форм роботи. Ми завжди на вістрі часу, ми крокуємо в ногу з часом, намагаємося йти дещо попереду.
      Завітайте  й Ви на наш блог !  Переглянувши цікаві для Вас сторінки один раз, Ви будете знов й знов спілкуватись з нами. Ми відкриті для спілкування, прислухаємось до порад та зауважень. Завжди Вам раді !
      300 тисяч переглядів  – це круто !!!
        Мережевий журнал «Блог Каланчацької ЦБС» – наша гордість, історія бібліотек району,  літопис гарних справ, важливих подій, інновацій, планів, роздумів, депозитарій краєзнавчих документів, своєрідна історія життя та діяльності визнаних особистостей краю, почесних громадян селища, відомих осіб громади, талановитих односельців  –  поетів, письменників, народних умільців, панорама краєвидів та красот нашої рідної таврійської землі …
      Для жителів інших держав встановлено перекладач на різні мови світу.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *