75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

25 березня 2021 р.

День народження – особлива дата!

 

     Це свято ні із чим не зрівняти,  тож і не дивно, що атмосфера позитиву і піднесеного настрою панувала в літературно – мистецькій залі Каланчацької центральної бібліотеки,  де зібралися іменинники і ювіляри першого кварталу 2021 року – учасники читацького об’єднання людей поважного віку   «Спілкуймось!»  
    Ведучі святкової зустрічі Любов Радіонова і Любов Степко одразу ж почали з побажань і привітань.
    У перший день Нового року в  шановної  Валентини Іванівни Данько – подвійне свято. У цей день вона відзначила і свій день народження. Новий рік – завжди старт, початок чогось непередбачуваного і незвіданого. Тому зустрічати його й одночасно відзначати свій день народження так хвилююче.   Другого дня Нового року зустріла свій 65 річний ювілей  доброзичлива і завжди позитивно налаштована Людмила Андріївна Польовик.
    6 січня у Святвечір відзначила свій  день народження оптимістична та товариська одноклубниця Тетяна Федорівна Андрєєва.       20 січня – день народження відзначали дві подруги-одноклубниці Любов Іванівна М’ягченко і Валентина Павлівна  Покрова.  Обидві іменинниці  жваві і активні не дивлячись на поважний вік. Пані Валентина  відзначила  поважний ювілей – 70-у  річницю, а така ж активна і завзята, як замолоду. Все встигає: і співати, і бути членом козацького  товариства, а ще  ж продовжує працювати на відповідальній посаді.    27 січня свій день народження відзначила мудра та товариська людина, чуйна і турботлива Лариса Климівна Бруяко. За станом здоров’я вона не змогла бути присутня в залі, але передала свою дяку за запрошення  через близьку подругу, теж іменинницю Лідію Крайнову, вона ж передасть найкращі побажання, подарунки  і вітання одноклубників пані Ларисі. 
   31 січня відзначила  день народження велика шанувальниця поезії  Тетяна Володимирівна Мельничук.  Активна учасниця бібліотечного літературного  клубу «Дивослово» не зрадила своєму поетичному єству  і прочитала присутнім власний вірш – побажання зі словами «Хай кожен ваш день приносять лише радість».
   Від імені ведучих і одноклубників  іменинники  отримали щиросердні вітання, щасливого сьогодення, радісного завтра, поваги від дорогих серцю людей, щастя без ліку і довгого віку на многії і довгії літа!
В цей дорогий для серця день
Бажаєм квітів і пісень!
Від друзів – щирих привітань,
Від зірок – здійснення бажань!
Від сонця – світла і тепла,
Щоб доля щедрою була!
І не спинити часу лік,
Нехай щастить весь довгий вік!
   Приймала  сердечні поздоровлення та  найкращі побажання і єдина іменинниця лютого – Єфросинія Іванівна Гайченя, яка 18 лютого відзначила свій день народження. Від душі бажаємо іменинниці завжди бадьорого настрою та  оптимізму!
Дозволь тебе сьогодні привітати,
Бо день такий буває раз на рік,
Здоров'я й щастя щиро побажати,
На все життя, на довгий-довгий вік!
До сотні літ дожить без горя і журби,
Від гір, від сонця, від калини
Всіх благ земних – з роси й води
Бажаємо тобі всі нині!
   2 березня відзначила свій день народження Тетяна Дмитрівна Петруненко –
керівник клубу «Спілкуймось!», голова районної організації Товариства Червоного Хреста України на громадських засадах, людина великої душі і невичерпної енергії. Не знайти нам таких слів, які б змогли повною мірою висловити величезну подяку Вам, шановна Тетяна Дмитрівна, за Вашу невтомну працю.
   6 березня день народження у Валентини Миколаївни  Куцевої. Артистична натура, палка шанувальниця поезії, учасниця бібліотечного літоб’єднання «Дивослово», авторка ліричних і гумористичних віршів звернулася до одноклубників з власними натхненними віршами.
    15 березня відзначила свій день народження Лідія Веніамінівна Крайнова.
Все  життя Лідію Веніамінівну супроводжує музика. Вона закохана у пісню. Керує ансамблями «Южаночка» і «Берегиня», а ще дуже часто разом з подругою Ларисою Климівною Бруяко дарують  нам пісні в прекрасному виконанні.
Дорогі одноклубниці, іменинниці і ювілярки :
До поки сонце світить з висоти,
Щебечуть птахи, зацвітають квіти,
Ми Вам життям  бажаєм  твердо йти,
І дням грядущим  від душі радіти!
Хай щастя завжди супроводить Вас,
Людська повага й шана не минають,
А Вашу мрію й працю повсякчас
Лиш визнання вінчають!
Шановні наші! Нехай завжди вас супроводжує удача, постійно зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю, світлом і любов’ю рідних та близьких. Вічної молодості вашій душі та доброти серцю, здійснення всіх ваших планів і сподівань!

  Кожна іменинниця отримала подарунок, вітальну листівку та музичне вітання від улюблених артистів. Завершилася святкова зустріч  віршем ведучої  Л. А. Радіонової з побажанням «Хай кожна з вас буде щаслива»
    Хай же завжди у вас буде гарний настрій і підстави для оптимізму!
    До нових зустрічей в бібліотеці!
    Дні народження і ювілеї – це завжди нагадування про те, що вік не стоїть на місці. Багато хто негативно ставиться до прожитих років. Саме тому так важливо в цей день винуватцям свята дати відчути себе молодими і сповненими сил та оптимізму. Хто зможете це зробити краще за рідних та близьких по духу людей!?

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *