75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

24 лютого 2021 р.

Світлій пам'яті О.І.Дудченко

 

     Колектив Каланчацької  централізованої бібліотечної системи з великим сумом сповіщає, що на 63-му році  життя полетіла у вічність світла душа Ветерана бібліотечної справи, чудової  людини Дудченко Олени Іванівни.   
    Все своє свідоме життя Олена Іванівна віддала служінню бібліотеці, книзі, читачам.
    Сумуємо…  Глибоко сумуємо з приводу тяжкої, непоправної втрати –  не стало прекрасної  людини, нашої колеги, яка  кращих 28 років життя віддала бібліотечній справі.
  Народилася Олена Іванівна Дудченко 7 лютого 1959 року в селі Бабенківка – II Гаврилівської сільської ради.
   У 1974 році закінчила Гаврилівську восьмирічну школу, а 1976 році – Мирненську середню школу. В цьому ж році вступила до Херсонського торговельного училища, яке успішно закінчила у 1978 році.
    В бібліотечній галузі розпочала роботу з 1986 року на посаді завідуючої Бабенківської сільської бібліотеки-філії Каланчацької ЦБС.
    У 1989 – 1990 роках навчалася у Херсонському училищі культури.
   У зв’язку з закриттям Бабенківської сільської бібліотеки  за мало чисельністю населення в рідному селі, у 1986 році була переведена на посаду бібліотекаря Гаврилівської сільської книгозбірні й успішно пропрацювала до 2014 року аж до виходу на заслужений відпочинок.
   Олена Іванівна, як тільки переступила поріг бібліотеки, зразу ж зрозуміла, що це її робота, й дійсно, бібліотечна робота стала її улюбленою справою. Вона з великою любов’ю вона виконувала посадові обов’язки, була ініціатором багатьох гарних справ, її книгозбірня за рівнем роботи була однією з кращих в Каланчацькому району, а у 1989 році була визнана кращою.
   Неодноразово Олена Іванівна нагороджувалася почесними грамотами, дипломами, цінними подарунками.
   Її загальний стаж бібліотечної роботи складає 28 років.
   Які тільки функції не довелося виконувати сільському бібліотекареві, крім основних бібліотечних по обслуговуванню читачів, проведенню різноманітних масових заходів, участь в районних, обласних та Всеукраїнських конкурсах, акціях, фестивалях, Олена Іванівна  активно займалася громадською діяльністю. Вона була активною учасницею художньої самодіяльності місцевого будинку культури, працювала в комісіях на виборах всіх рівнів, в профспілковій організації, виконувала різноманітні доручення Голови сільської ради, допомагала місцевому радгоспу «Шлях до комунізму» на полях по прополці сільськогосподарських культур, збиранню овочів тощо.
    Олена Іванівна була «душею місцевої громади».
    Колектив Каланчацької централізованої бібліотечної системи, актив центральної бібліотеки глибоко сумує з приводу тяжкої, непоправної втрати…
   Відлетіла у вирій добра душа нашої колеги…
   Сумуємо та висловлюємо щирі співчуття її рідним та близьким.
   Царство небесне та вічна пам'ять !!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *