75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

20 серпня 2021 р.

З Україною в серці - філії Каланчацької ЦБС

З Україною в серці!
Філії  Каланчацької ЦБС до Дня Незалежності України 
   В історії українського народу є події, які мають надзвичайне значення і  ніколи не втрачають   своєї актуальності. Однією з таких подій є здобуття Незалежності України у 1991 році.
    Головному  державному святу України, яке відзначається щороку 24 серпня на честь прийняття Верховною Радою УРСР Акту проголошення Незалежності  присвятили низку заходів бібліотеки – філії Каланчацької ЦБС.
   Історія України – це шлях до незалежності, шлях, на якому кожна подія – це крок до мрії. Таким кроком стало затвердження синьо-жовтого прапора державним символом  нашої Батьківщини. Цій важливій події присвячено прес – виставку «Блакитне небо над пшеничними ланами» в Привільській книгозбірні та  година спілкування «Небесно – золотий наш стяг» в Хорлівській сільській філії.
    Синьо-жовтий стяг над нашою землею завжди був символом національного відродження, втілення віковічної мрії наших предків про свободу, незалежність і славу України. Під синьо-жовтим стягом почалася Революція Гідності, коли патріоти повстали у єдиному прагненні — відродити власну державність і запанувати самостійно у своїй країні. З ним ідуть у бій солдати на Сході країни, захищаючи її територіальну цілісність, за нього віддають життя кращі сини України. 
   День Незалежності України – це  поворотна віха в історії розвитку Української держави і могутній стимул для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту в нашому спільному домі.
   З нагоди Дня Незалежності нашої держави  історичні години  «Крок до Незалежності» та «Живи Україно прекрасна і сильна» пройшли в Роздольненській та Олексіївській бібліотеках – філіях. Години спілкування «З Україною в серці»  та бесіда біля тематичної полиці «Рідний край, де ми живемо Україною зовемо»  відбулися в Каланчацькій  селищній  бібліотеці та Хорлівській  книгозбірні.
   Про довгий шлях до незалежності розповідають книжково – ілюстративні виставки «Це моя Україна – це моя Батьківщина» та «Україно, доки жити буду, доти відкриватиму тебе»  облаштовані в  Привільській  та Новокиївській сільських бібліотеках-філіях.
    Парадом книг «Міцніє у віках та книгах наша Незалежність» відгукнулася на історичну подію Новоолександрівська  книгозбірня, а увагу мешканців Новопавлівки привернула виставка – інсталяція «Допоки світить праведна зоря шануймо рідну Україну».
     Шановна громадо! Каланчацька ЦБС від щирого серця зичить усім здоров'я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх  справах.
     І нехай мрія про краще майбутнє окриляє всіх нас на нові звершення!
      З Днем Незалежності!
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *