75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

20 серпня 2021 р.

З Україною в серці - Каланчацька центральна бібліотека

 
30 років Незалежності!  Цінуй свою свободу !
   24 серпня Україна відзначає найбільше державне свято – День Незалежності. 
     Воно встановлене на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР абсолютною більшістю голосів Акта проголошення незалежності України. Цей документ увінчав тисячолітнє прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю.

   Тридцятиріччю незалежності  України  та Дню Державного Прапора України  присвячений тижневий цикл заходів у Каланчацькій  центральній бібліотеці.
   Розпочався він  20 серпня  відкриттям книжково-ілюстративної  виставки «Наш стяг в золоті й блакиті»...
    23 серпня ми вшановуємо один із офіційних символів суверенітету нашої країни – Державний Прапор України, який  є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення. На виставці було розміщено  матеріали з багатовікової історії  синьо – жовтого  українського стягу та цікаві факти про нього.
   Привернула увагу відвідувачів книгозбірні і  яскрава книжково – ілюстративна  виставка «Моя Україна», на яку дбайливі руки бібліотекарів зібрали наймальовничіші, найпривабливіші свідчення того, що наша Батьківщина найкраща.
   Мандри – це завжди  емоції та незабутні враження. Для любителів подорожувати безперечно цікавою та інтригуючою  була  тест - гра «Вгадай туристичне місто України за фотографією»,  присвячена ювілею Незалежності України.
    А клуб «КіноПошук» запросив своїх фанів на відео презентацію «ТОП 7 фактів про День Незалежності України».
    День Державного Прапора та День Незалежності України – не просто святкові дні в календарі. Це нагадування про високу ціну і значення суверенітету й символів України, право на свободу,
 якої виборювали і виборюють сьогодні  тисячі справжніх патріотів. 
     Дорогі земляки!
  
      Бажаємо вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу.


      Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним!!!
З Днем Незалежності !

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *