75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

20 серпня 2021 р.

Вітаємо рідну громаду !

 
 
Шановні мешканці Каланчацької територіальної   громади!
       Прийміть сердечні вітання і побажання з нагоди великого національного свята нашої державності – Дня Незалежності України від працівників Каланчацької централізованої бібліотечної системи.
    День Незалежності – це не просто день народження держави, це свято пам’яті про  наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.
    Тридцять років у наших серцях  серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи. Це свято висуває перед кожним із нас високі вимоги, спонукає до особливої відповідальності перед собою, своєю країною, прийдешніми поколіннями, оскільки це – найскладніший період сучасної України, бо проливається людська кров, ми потерпаємо від зовнішньої збройної агресії. Такою є ціна за прагнення нашого народу до гідного життя у цілісній, незалежній та процвітаючій європейській державі.
    Від щирого серця  бажаємо землякам, рідним, друзям та колегам здоров’я, добра, щедрої долі,  достатку, миру, щастя, сили і наснаги в усіх справах і нехай мрія про краще майбутнє окриляє  на нові звершення, на нові добрі починання, в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України.         
    Зі святом, шановна громадо!

    З Днем Незалежності України!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *