75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

26 серпня 2021 р.

30-річчя Незалежності України: святкуємо разом з громадою

  

Каланчацька  центральна  бібліотека вперше влаштувала  для односельців – мешканців каланчацької громади …  
BiblioКавунШантан !
     Дні перед відзначенням  30-ї  річниці Незалежності України, були дуже напруженими для колективу Каланчацької централізованої бібліотечної системи.
    Для працівників ЦБС було важливо якісно підготувати і провести низку різних тематичних заходів до дня народження Батьківщини. Але завантаженість роботою не завадила  бібліотекаркам Каланчацької центральної бібліотеки взяти активну участь  у загально селищному «Кавун-фесті», що проводився 24 серпня.
 
Гостинні працівниці книгозбірні запросили мешканців громади до
BiblioКавунШантана. Чого тільки не було на столах! Соковиті закусочні канапки, смачний шашличок по – каланчацькі, вітамінне освіжаюче желе, прохолодний літній десерт, оригінальний делікатес гурмана, ексклюзивний еко- сік, джерело бадьорості і позитиву. І все надзвичайно смачне, про що свідчили порожні тарелі.
     «Офіціантки»  BiblioКавунШантана Олена Гриценко та Ірина Добровольська, пригощаючи гостей, попутно розповідали про цілющі властивості кавуна, адже в ньому міститься велика кількість вітамінів А і С та різні мінерали.
      Кавуном лікують хвороби серця, легень і навіть відкриті рани. А ще кавун – це завжди гарний настрій, бо він потужний антиоксидант.
      Бібліотекар – професія творчих людей і в цьому легко переконалися ті гості «Кавун – фесту», які скористалися суто бібліотечним винаходом кавунним гороскопом. І не треба скептично посміхатися! Адже саме бібліотечний кавунний гороскоп дає самий правильний і оптимістичний прогноз для кожного знаку Зодіаку.
     Більше того, BiblioКавунШантан забезпечив кожного мешканця громади  потужним оберегом з кавунних насінин! Перевірено, він гарантує стовідсотковий захист від будь – яких неприємностей!  
    Смачні і оригінальні страви  приготували кулінарні богині,бібліотекарки Лариса Шаваровська, Олена Гриценко та  Наталя Яковлєва. Тематичне оформлення забезпечили Олена Гриценко і Маргарита Молдован. Загалом злагоджений бібліотечний колектив працював  під керівництвом заступника директора по роботі з дітьми Валентини Гончарової.
     За креатив і творчо – кулінарні здобутки колектив був нагороджений Подякою за значний внесок у розвиток, збереження українських цінностей, популяризацію народних  традицій, національної культури, активну участь у фестивалі «Кавун – фест» та з нагоди 30 –ї річниці Незалежності України за підписом начальника відділу освіти,молоді та спорту, культури та туризму Олени Ситнікової.
   Кавун кавуну через пліт передає привіт, а ми закликаємо всіх смакувати й кавунчики споживати – це смачно і корисно!
 
 
 
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *