75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

29 червня 2021 р.

День молоді – свято молодих душею


   День молоді – це офіційне свято усіх українських юнаків та дівчат, а також привід гарно провести час. В Україні це свято щороку відзначають в останню неділю червня. День молоді – свято всіх, хто відчуває себе молодим не лише за віком, а й душею. Воно особливе та унікальне, як сама молодість. Це неповторна та відповідальна пора, коли людина вступає у самостійне життя, ухвалює свої перші власні рішення.
   У цей день в багатьох українських містах влаштовують фестивалі, концерти, флешмоби, кінопокази, квести, конкурсні програми, спортивні змагання, розваги, майстер-класи, виставки та конференції.
   Каланчацька центральна бібліотека долучилася до відзначення свята  і  запросила  молодь громади  посидіти під молодіжним парканом. Тут, під парканом  можна було обговорити проблеми молодіжного середовища, висловити побажання, поділитися планами, розповісти про мрії.
  До святкування Дня молоді в Україні долучаються всі охочі. Хоча молоддю прийнято вважати людей віком від 18 до 35 років, чисельність яких, згідно зі статистикою, в Україні становить понад 22% від загальної кількості жителів. Проте, згідно з офіційними нормами Всесвітньої організації здоров’я, в категорію молодих людей потрапляють особи до 44 років.
   Каланчацькі бібліотекарі стверджують, що  немає різниці, скільки вам років! Якщо ви молоді душею, то День молоді – і ваше свято.
   Бажаємо усім молодим душею творчої енергії, незалежних думок та сил, щоб втілити всі прагнення.
  Щиро зичимо вам, дорогі друзі,  особистого щастя, творчого натхнення, оптимізму та прихильності долі на всіх ваших життєвих шляхах!
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *