75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

30 квітня 2021 р.

Вітаємо з Великоднем !!!

 

Шановні наші відвідувачі, колеги, друзі! Шановна громадо!
     Каланчацька централізована бібліотечна система щиро вітає вас зі  світлим і радісним святом – Воскресінням Христовим! З нагоди великого свята  прийміть наші найкращі вітання і побажання Божого благословення, здоров'я і добробуту! Сердечно бажаємо, щоб переможний дух надії, радості, всепрощення і надалі супроводжували вас і ваші родини, давав сили, енергію, наснагу для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашої рідної  громади і України.
   Великдень – це теплий промінь надії, промінь спасіння. Це свято великого очищення всіх нас, яке символізує чистоту помислів та духовне відродження. Будьмо добрішими, милосерднішими, терплячішими один до одного.
Нехай християнська любов , щастя, добробут та злагода запанують у наших родинах, а віра в Бога і любов до України єднають всіх нас!
   Христос Воскрес!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *