75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

5 травня 2021 р.

Вітаємо «Славі праці» з ювілеєм!

  

   Сьогодні наша газета святкує свій почесний ювілей!        

90 років! За цей період – власне, цілу епоху – видання пройшло великий і тернистий шлях, витримало випробовування часом, з номера в номер карбуючи літопис становлення й розвитку  нашої малої Батьківщини.   
Змінювали  бсяги, поліграфічне наповнення, тематика і проблематика публікацій. Але незмінним залишалося  одне: газета завжди була і залишається близькою читачеві, її люблять, їй довіряють, її читають, вона розповідає про головні події, про людей, які прославляють наш південний край.  
       Сила газети     в оперативному  висвітленні  проблем,  що  хвилюють  жителів громади,  у  міцних  контактах  з  читачами, в  широкому  активі  небайдужих дописувачів  та  вдячних читачів.
   Багато років дружні стосунки пов’язують колектив Каланчацької централізованої бібліотечної системи і редакцію улюбленої  «районки».   Центральна бібліотека накопичує та бережливо зберігає всі газети «Слава праці»  з 1967 року, попит на наш часопис завжди великий. При підготовці до свят населених пунктів, при пошуку цікавих відомостей про мешканців сіл, про події, факти, успіхи та досягнення – важливим джерелом інформації є саме наша «Слава праці», адже це депозитарій краєзнавства.  
   На сторінках газети з 1967 по 2020 рік надруковано 1133 статті про наші Каланчацькі бібліотеки, деякі з фотографіями. Це дописи про наші проєкти, інновації, успіхи та досягнення, акції та нагороди, дописи про кращих працівників, про наших волонтерів та дарувальників.
   На сторінках газети ми звітуємо перед громадою про свою роботу, ділимося думками та запрошуємо до книгозбірень на виставки та презентації, знайомимо мешканців селища та сіл з новими виданнями та інформуємо громадськість про інновації та нові послуги ...
   Шановна редакціє! Ми щиросердечно вітаємо  вас з  поважним  ювілеєм і бажаємо й надалі залишатися на передньому краї нашого життя.
   Не дивлячись на солідний ювілей, газета «Слава праці» ще досить молода, напориста, завзята, рішуча, енергійна, з чудовою командою талановитих професіоналів, здатних долати всі труднощі. Газета дуже цікава! Кожний мешканець громади знайде цікаву для себе інформацію – адже газета розрахована на всі смаки та уподобання, потреби та інтереси!
    Ми радіємо, що у нас така чудова газета!
    Колектив Каланчацької централізованої бібліотечної системи щиро вітає Ольгу Федорівну Харченко, Галину Йосипівну Єрмишко й весь колектив газети з поважним ювілеєм.
      Нехай  і  надалі  наша газета буде  найкращим  другом,  помічником,  порадником,  консультантом,  «Довідковим бюро»,  вісником  нових   гарних  подій,  розрадником  в  тяжкі  хвилини  життя  та  уважним  співрозмовником в  кожній організації, на підприємстві та в кожній родині.
       А працівникам  редакції в кожному наступному номері все нових і нових  творчих  знахідок,  незмінної  уваги,  надійних  ділових  партнерів  та  активних  дописувачів.
   Бажаємо  всім працівникам редакції та ветеранам  міцного здоров’я, щастя, родинного тепла, миру, любові, творчих успіхів, непохитності у досягненні задумів та планів на благо рідного краю, цікавих подій, великих тиражів і відданих, вдячних і вдумливих читачів.
  Натхнення й невпинного руху вперед! 
  З ювілеєм Вас, шановна редакціє !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *