75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

23 квітня 2021 р.

Тиждень молодіжного читання. День п’ятий!

 
   
 
П’ятниця! Для багатьох вона найулюбленіша серед інших днів тижня, нею  закінчується робочий тиждень, вона дарує передчуття вихідних.
   П’ятницею названий один з персонажів роману Даніеля Дефо «Робінзон Крузо», дивне ім’я пояснюється просто – саме в цей день головний герой врятував тубільця,  який став йому другом і співрозмовником.
   П’ятниця – п’ятий, завершальний день Тижня молодіжного читання – День книги «вихідного дня» « Читай/відпочивай».
   Бібліотекарі Каланчацької центральної бібліотеки пропонують молоді познайомитися з творчістю українського письменника, журналіста та кіносценариста Андрія Куркова.
   Чому саме Куркова?  Та хоча б тому, що він всесвітньо відомий письменник, його твори перекладені 36 мовами, та входять до списків світових бестселерів, тому що пише цікаво і  глибоко розробляє образи і сюжетні лінії. Зрештою саме сьогодні, 23 квітня, Андрію Юрійовичу виповнюється 60 років.
    Шановна молодь!  Бібліотекарями перевірено і доведено – для гарного п‘ятничного настрою досить просто прийти до книгозбірні, вибрати книгу Андрія Куркова  і вважайте – вечір проведений вдало!
   Каланчацька центральна  бібліотека  пропонує переглянути відеоролік присвячений письменнику-ювіляру і його творам.
   Оберіть свою книгу «вихідного дня»  і відпочивайте читаючи!
   Дякуємо всім, хто долучився до проведення і відзначення Тижня молодіжного читання!


 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *