75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

16 березня 2021 р.

Почесні громадяни селища Каланчак: Катерина Самойлик

                   Самойлик Катерина Семенівна

 Народний депутат України. Заслужений вчитель України.
Почесна громадянка селища Каланчак.
  
   Народилася 20 грудня 1951 року в селі Новоолександрівка Каланчацького району. У 1967 році закінчила Новоолександрівську восьмирічну школу і вступила до Берисласького педагогічного училища, по закінченні якого працювала за направленням у Херсонському дитячому будинку.
 З 197З року працювала вчителем, а потім директором Новоолександрівської восьмирічки, заочно закінчивши Херсонський державний педагогічний інститут, а у 1988 році — Київську вищу партійну школу.
 3 1979 року працювала в апараті Каланчацького райкому партії: лектором, заступником завідуючого та завідуючим ідеологічним відділом, секретарем та другим секретарем Каланчацького райкому компартії.
 З 1992 року-вчитель російської мови та світової літератури у Каланчацькій середній школі №1 .
 У 1994 році обрана народним депутатом Верховної Ради України Чаплинським виборчим округом, де працювала головою підкомітету у справах прав людини та національних меншин.
 У 1998 році знову обрана депутатом Верховної Ради України по загальнодержавному округу за списками Комуністичної партії України.
Була обрана народним депутатом Верховної Ради України 6 скликань поспіль.
Працювала першим заступником голови Комітету з питань молодіжної політики.
 З 2002 року після третього обрання народним депутатом очолювала цей комітет.
 Є головою Вищої жіночої Ради Всеукраїнського Союзу «Жінки-трудівниці за майбутнє дітей України" та Українського відділення міжнародного Фонду єдності православних народів.
 Самойлик Катерині Семенівні присвоєне звання „Заслужений вчитель України".
 Нагороджена Почесною грамотою Кабінету Міністрів України, Почесною грамотою Верховної Ради України.
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *