75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

23 грудня 2020 р.

Теплі книги в холодну пору …

      Бібліотечно – святковий позитив …       
Хвиля святкового настрою стрімко котиться бібліотечними залами.
Натхненно та з великим завзяттям бібліотекарі відділу абонементу Каланчацької  центральної бібліотеки Лариса Шаваровська і Ольга Качур оформили святкову передноворічну виставку «Теплі книги в холодну пору».
    Створення виставки бібліотекарки аргументували тим, що і діти,  і дорослі завжди з нетерпінням, надіями та сподіваннями чекають на новорічно-різдвяні свята. Адже це, мабуть, найчарівніший час року, коли люди поринають в атмосферу дива і дарують собі та своїм близьким незабутню казку. Магія новорічних свят потребує особливого підходу. Тож  бібліотечні чарівниці гарно попрацювали, щоб запропонувати своїм читачам новорічно-різдвяну  підбірку книг, які допоможуть налаштуватися на  святковий лад та відчути незабутню атмосферу затишку і тепла.
   Стилізована книжкова ялинка прикрашена ексклюзивними, вишуканими іграшками і сніжинками, зробленими вмілими руками Лариси Шаваровської та святково – урочистий різдвяний вінок Ольги Качур одразу привертають увагу відвідувачів бібліотеки.
    Новорічні свята вже зовсім близько. Попереду нас чекає безліч  сюрпризів, хвилювань і зустрічей, але для багатьох найбажанішою була і буде  зустріч з книгою.
Тож бібліотечні фахівці чекають всіх, хто хоче якомога цікавіше провести дозвілля за читанням і допоможуть обрати найвідповіднішу до вашого смаку літературу.
    Друзі, відвідувачі, користувачі, мешканці об’єднаної Каланчацької громади,
Черговий рік – це лиш фрагмент життя,
Черговий кадр у цім чарівнім світі.
Хай в цьому кадрі буде більше світла,
А тіні всі хай кануть в небуття.
З Новим роком !  З Різдвом Христовим !!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *