75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

23 грудня 2020 р.

Радіємо новим надходженням !

        
В народі кажуть, що для книголюба не має нічого більш приємного, ніж аромат щойно звареної
 кави, свіжої випічки і запаху сторінок нової книги.
    Про важливість книг для людства говорили класики і продовжують говорити видатні особистості сучасності. Ці крилаті цитати про книги варто час від часу перечитувати,  бо вони мудрі і влучні.    
Ось наприклад, італійський поет епохи середньовіччя Франческо Петрарка, якось сказав
: «Книги мають особливу чарівність, вони дають нам насолоду, вони розмовляють з нами, дають нам добрі поради, вони стають живими друзями для нас». 
     Тож і не дивно, що надходження нових книг до бібліотеки – це завжди радість, як для бібліотекарів так й мешканців Каланчацької громади. Адже кожна нова книга – це завжди подія та нове приємне знайомство.
     До бібліотек Каланчацької централізованої бібліотечної  системи в 2020 році надійшло  біля 3000 екземплярів книг, майже 1000 за державною програмою  і 2000 дарунок  мешканців громади.
       Бібліотечні працівники впевнені, що нова література на будь-який смак  та для читачів різних вікових груп  зацікавить широке коло читачів – ерудитів,  маленьких дослідників,  дорослих шукачів пригод і шанувальників різних видів мистецтва, спорту, техніки, політики, історії, бібліографічної літератури  та  медицини.
   До послуг користувачів  також нові яскраво  ілюстровані атласи, енциклопедії та довідкові видання.
   Нові книги вже надійшли до всіх  бібліотек  системи, тож запрошуємо відвідати  книгозбірні, ознайомитися з новинками та обрати книги, які вам до вподоби.
    Тарас Шевченко в бесіді з друзями якось зауважив : "...Дивною і ненатуральною здається людина, яка існує без книги".      
Тож  цінуйте хороші книги і читайте їх з задоволенням і користю!
Бібліотека чекає на вас!
Приємного читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *