75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

23 грудня 2020 р.

Дарунки від франківчанки Дарії Христинюк.

     Запах хвої, серпантин, конфетті, мандаринки, святкові феєрверки, цукерки та солодкі спогади дитинства – це невидимі ниточки, які міцно пов’язують нас з Новим роком. 
    Зимові свята люблять всі, незалежно від віку. Усі ми чекаємо від них подарунків, веселого настрою,  а головне – чудес.
    Працівники Каланчацької центральної бібліотеки  можуть авторитетно підтвердити, що напередодні новорічно – різдвяних свят дива трапляються.
Звичайно, не самі собою, а при допомозі добрих фей. Одна з них франківчанка, красуня Дарія  Христинюк.
    Якимись невідомими галактичними шляхами добра магія об’єднала нас, бібліотекарів і пані Дарію, і тепер фонд нашої бібліотеки поповнився  новинками української сучасної літератури та творами світової класики.
     Днями пані Дарія подарувала нашій бібліотеці книги, які подобаються самій дарувальниці. 
Тож всіх, хто любить творчість Юрія Андруховича, Сергія Жадана, Андрія Любки, Софії Андрухович, Ремарка, Бронте, Кінга ласкаво просимо до відділу абонементу Каланчацької центральної бібліотеки. 
А феї – чарівниці, пані Дарії, колектив книгозбірні уклінно дякує за подарунок, за  щедре серце, вітає з прийдешніми святами і бажає багато приємних див і чудес на життєвих шляхах.
   Нехай збуваються Ваші мрії, плани і бажання!
  З Новим роком!  З Різдвом Христовим!

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *