75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

24 грудня 2020 р.

«Спілкуймось!» вітає своїх іменників

    
    Ось і відбулося останнє в цьому році засідання клубу за інтересами «Спілкуймось!», який  вже більше 10 років плідно працює в Каланчацькій центральній бібліотеці.
     Засідання було присвячене  членам клубу, які відзначили свій день народження у четвертому кварталі поточного року.
      Ведучі заходу, активна учасниця бібліотечних клубів «Спілкуймось!»  і «Дивослово» Любов Радіонова  і бібліотекар, керівник літературного об’єднання «Дивослово» Ірина Добровольська, перш за все привітали присутніх з прийдешніми святами і побажали всього найкращого в Новому році. Першими отримали вітання, побажання, подарунки і виступи улюблених виконавців іменинниці жовтня –
Ольга Іллівна Ярьоменко, Алла Михайлівна Крупач та Любов Андріївна Радіонова.
З днем народження, зі святом!
Щастя зичимо багато!
Хай завжди збувається
Все, що забажається.
Шлем найкращі привітання,
Злетів творчих і кохання,
Щоб були у Вашім домі
Серця, сповнені любов’ю.
      Сердечні вітання прозвучали  і на адресу іменинниць листопада –  Людмили Василівни Норик та Надії Михайлівни  Каленської.
     Ведучі побажали їм  щасливого сьогодення, радісного завтра, поваги від дорогих серцю людей, щастя без ліку і довгого віку на многії і довгії літа!
Удачі вам, у всіх починаннях, здійснення мрій, завжди світлого і доброго настрою, віри в себе і просування до своїх цілей. А ще прекрасного здоров'я, більше посмішок і у свята, і в будні, і нехай кожен день буде сповнений щастям і теплом.
Хай пливе щасливо твій життєвий човен
І минає легко береги круті,
І любові буде хай завжди він повен,
То найголовніше у людськім житті.
Нехай в душі завжди горять
Іскринки радості й чекання,
Нехай не знає серце зрад,
А тільки радість і кохання.
Останньою приймала вітання груднева іменинниця Анна Корніївна Панасюк, якій ведучі  від щирого серця побажали,  щоб доля завжди була  щедрою до неї.
     Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро, а дружні привітання додають життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі.
Після урочистої частини іменинниці  продовжили спілкування за горняткомгарячого чаю з солодощами.
    На завершення зустрічі ведучі ще раз привітали присутніх з днем народження, Новим роком та Різдвом Христовим.
     Дорогі учасники клубу «Спілкуймось!»  Нехай життя приносить вам натхнення, а ваш досвід і мудрість допомагають багатьом друзям т а знайомим.       
     Хай ніколи вас не відвідує печаль і смуток. Хай кожен день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Щастя і радощів у домівку, здоров'я і благополуччя родині, натхнення і творчості.
    Хай сонце заглядає у вікна, а щастя в серце!  
    Бажаємо в Новому році незабутніх вражень, щасливих подій, здійснення задумів і втілення мрій!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *