75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

16 жовтня 2020 р.

І знову радість …

 
      І знову радість зустрічі єднає учасників читацького об’єднання людей поважного віку «Спілкуймось!»  Каланчацької центральної бібліотеки. Пожвавлення, жарти, сміх. Все як і має бути в передчутті свята.  А в клубі сьогодні справді свято – вітають іменинників, хоч і з запізненням через  загрозу COVID-19, але настрою це нікому не зіпсувало.
     Керівник клубу і ведуча заходу Тетяна Дмитрівна Петруненко  розпочинає привітання з активістки, волонтера районної організації Товариства Червоного Хреста України, своєї безпосередньої помічниці  Степко Любові Дмитрівни, яка відзначила свій 65-річний ювілей  6 квітня. Побажала ювілярці щасливого сьогодні і радісного завтра й сказала: « Нехай кожен день повниться хорошим настроєм, задушевними зустрічами ! Нехай весь світ до Вас буде прихильним і щирим! Добра і щастя, здоров’я міцного, радості в душі, активного відпочинку, а Господь дарує довгих - довгих літ!
За роком рік життя невпинно лине,
Дарує весну веселковий час.
У цю прекрасну  ювілейну дату вітання щирі
Ви прийміть від нас.
Цей ювілей – іще не вечір, хоч 65 лягло на плечі,
Душа хай буде молода й Вас тільки щастя вигляда!»
      На далі вже і шановна Любов Дмитрівна приєднується до ведучої та вітає наступну іменинницю – Віру Миколаївну Полох. На адресу іменинниці прозвучало побажання  якомога рідше згадувати  свій вік, а частіше радіти звичайним дрібницям. Нехай кожен день
дарує нові сили, теплі надії, щасливі посмішки.                  10 травня зустріла свій день народження Шостак Людмила Вікторівна.
    Ведучі від щирого серця зичили іменинниці щасливого сьогодення, радісного завтра, поваги від дорогих серцю людей, щастя без ліку і довгого віку на многії і довгії літа!             Жіноча доля вишита любистком,
 Калиною і хрестиком доріг,
           Весна, як птиця бистрокрила,
           Вітання кидає до ніг.    
     25 квітня відзначила своє 65-річчя  Снігурська Діна Миколаївна. Одноклубники щиро побажали ювілярці добра, міцного здоров'я, успіху, добробуту, радості, любові, щастя, хорошого настрою, посмішок, яскравих вражень. У вітанні й такі слова: «Нехай тепло й затишок завжди панують у Вашому домі, шановна Діано Миколаївно,  нехай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду та здійснюються всі бажання».
    Отримали свої щиросердечні привітання і травневі іменинники та ювіляри  – Алла Миколаївна Козачок, Ганна Петрівна Тимчій та  Катерина Володимирівна Денисенко. Їм побажали:
«Хай завжди цей день
Буде незабутньо прекрасним,
А небо завжди буде чистим і ясним!
Хай сонечко сяє промінням ласкавим,
Життя буде довгим і дуже яскравим!
Щоб всі шанували Вас і любили,
Щоб очі від щастя, як зорі горіли!
Хай доля пошле Вам довгого віку,
Щастя, здоров'я , достатку без ліку!»    
      В перший день літа переступила поріг свого
75-річного ювілею Зінаїда Юхимівна  Тишнюк. «75 років за плечима а Ви така ж активна і завзята»  – говорить ведуча і це правда, Зінаїда Юхимівна завжди усміхнена, завжди на позитиві.


Нехай роки не затьмарюють радість і повноту буття.
На щастя, на здоров'я, на благополуччя і сонячних променів ласку,
Нехай буде багатою Ваша доля.
Хоч 75 лягло на плечі душа хай буде молода,
І тільки щастя вигляда!
Здоров'я Вам від води ключової,
Багатства від землі святої на довгі – довгії літа!»        
  10 червня  відзначила свій день народження Надія Юхимівна Кушнір. Іменинниці  від щирого серця подарували «море квітів і пісень» та побажали  енергії, сили, терпіння, тепла!
Нехай ранки для Вас будуть добрими ,
дні – корисними, а вечори – затишними.
             Бажаємо, щоб завжди світило ясне сонце
             А сяйво місяця вночі дорогу осявало.
             Щоб тільки радість гріла Ваше серце,
             І доля щастям обіймала.
      18 червня свій день народження відзначила мудра та товариська людина
 Дем’янова Лідія Єгорівна! –людина закохана в пісню.
     Шановній  Лідії Єгорівні, є чим пишатись, вона не змарнувала  життя і на всіх життєвих дорогах  прагнула бути  професіоналом , чуйною і турботливою до людей , а головне – завжди їм допомагати. Хай доля завжди буде щедрою до шановної іменинниці та збереже міцне здоров'я, дарує безмежне  людське щастя, невичерпну енергію, життєве довголіття. До побажань Лідії Єгорівні доєдналася і кума пані Надія Полив’яна, яка теж є членом клубу «Спілкуймось!».
    Кожен  іменинник і ювіляр на затишному  святі отримав від одноклубників  пам’ятний подарунок, квіти, вітальну листівку та музичний дарунок.  
     Д. М. Снігурська та Л. Є. Дем’янова від імені всіх винуватців свята, подякували  ведучим, керівнику клубу «Спілкуймось!» та його членам за привітання, побажання, подарунки  та свято, яке для них влаштували. Лідія Єгорівна для всіх заспівала своїм чистим і сильним голосом «Многії літа».
Зі словами : «Шановні іменинниці, хай джерело людської вдячності за вашу турботу ніколи не вичерпується, серця наповнюється світлом, а здоров’я і сили дарує Всевишній»,  –  ведучі запросили всіх до чаю та кави з солодощами.
     Наше життя тече як повноводна  ріка. Є в ньому все  і острови щастя і пороги випробувань, тож хай наші іменинниці легко долають труднощі у водоверті днів. Сьогодні їхні  очі світилися радістю, а  на вустах сяяли  усмішки, хай так буде завжди, а не лише в день народження!           

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *