75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

11 серпня 2020 р.

Благословенна магія паперу !


   Нові надходження !   Каланчацька ЦБС отримала  700 нових книжок!
    А нам таки є чим порадувати постійних читачів! Ми щойно отримали  більше семисот нових книжок, які розійдуться бібліотеками нашої системи. До того ж раді повідомити, що це новенькі книги різної тематики і стосуються різних галузей науки і сторін нашого суспільного життя.
      
     Історія України, видатні особистості, філософія, психологія, економіка, філологія, географія, фінанси, мистецтво  і це далеко неповний перелік тем. Тож, якщо вас цікавлять астрофізика чи теорія чорних дір – до ваших послуг  книги всесвітньовідомого науковця Стівена Гокінга, а якщо світовий політичний порядок – то почитайте двотомник філософа і політичного економіста Френсіса Фукуями.
  Тому, хто прагне розібратися в складній сучасній політичній ситуації в Україні,  радимо почитати публіцистичну трилогію відомого телеведучого, оглядача, журналіста Віталія Портникова «Дзвони Майдану».
          Світова література представлена широким спектром  імен : Гемінгвей, Еко, Кастанеда, О. Генрі, Стейнбек, Сент – Екзюпері, Содомора, Свіфт, Фергюсон, Фіцджеральд, Цвейг. Любите читати про з’ясування стосунків між мафіозними кланами, будь ласка! Читайте книгу «Сицилієць»  від метра, автора культового роману «Хрещений батько» Маріо П′юзо. А якщо до вподоби лоскотати нерви жахастиками – вам підійде «Воно» Стівена Кіна.

   Українська література представлена як добре знаними іменами, так і тими, хто робить перші кроки на літературній ниві.  Юрій Андрухович, Юрій Винничук,  Мирослав Дочинець,  Макс Кідрук, Володимир Лис, Ліна Костенко, Василь Шкляр. Творчій доробок  Андрія Кокотюхи налічує до сотні книжок, майже всі вони є в нашій бібліотеці і з нових надходжень рекомендуємо повстанську пенталогію об’єднану головним героєм на ім’я «Червоний».
    Поціновувачі творчості Андрія Куркова обов’язково звернуть увагу на три нові романи письменника «Бікфордів світ», «Війна», «Гра у відрізаний палець».
    Маленьких відвідувачів наших бібліотек можемо потішити веселковим різнобарв’ям дитячої літератури. Тут і міні енциклопедії та  різноманітні атласи, казки народів світу та прислів’я і загадки, пізнавальна та пригодницька література, легенди про замки України, загадковий підводний світ, динозаврів та багато іншого.
     Книги Всеволода Нестайка, Джоан Роулінг,  Зірка Мензатюк, Іван Малкович до послуг відвідувачів бібліотек Каланчацької громади.
    Друзі, сміливо приєднуйтеся до кола активних читачів! Давайте разом розширювати коло бібліофілів!
     Бібліотека чекає на вас!
   

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *