75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

21 лютого 2020 р.

У нашій пам’яті вони назавжди залишились …


    Небесна сотня, Герої не вмирають ! 
    Шостий рік поспіль Україна 20 лютого вшановує Героїв Революції Гідності, вшановує їх подвиг та увічнюють пам’ять Героїв Небесної Сотні. Вони віддали життя за свою країну, за право бути народом, за кожного з нас. Щоби ми жили …
     До Дня Героїв Небесної Сотні бібліотекар Гаврилівської сільської бібліотеки – філії  Галина Журинкіна підготувала  для односельчан спеціальний фоторепортаж «Герої  не вмирають».
     Розповідаючи про перебіг подій на Майдані, вона наголосила на тому, що саме в ці дні, шість років тому, під час Революції Гідності, протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. 20 лютого 2014 загинуло найбільше активістів Майдану, наступного дня, 21 лютого 2014 року, офіційна влада України юридично визнала жертвами загиблих мітингувальників Майдану.
    Звертаючись до присутніх, Галина Леонідівна загострила увагу на тому, чому так важливо пам’ятати про  сотню співвітчизників, убитих під час мирних протестів, та вшановувати усіх, хто встав на боротьбу за демократичне майбутнє своєї країни.
      Герої Небесної Сотні стали для всієї України не лише символом жертовності, героїзму та патріотизму, але і джерелом натхнення для наших героїчних воїнів, які гідно продовжують справу Героїв Небесної Сотні, захищають наше з вами право на вільне життя.
     Вдячні за гідність!  Вдячні за свободу!  Вдячні за майбутнє!  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *