75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

14 лютого 2020 р.

Любов окрилює!


    Чудове свято! День Святого Валентина ...
    В день свята любові, свята найкращого почуття, яке окрилює, надає сили і дарує натхнення, радість і захоплення – День Святого Валентина, бібліотекар  Привільської сільської книгозбірні запросила на гостину актив книгозбірні поговорити про кохання… 
    14 лютого – День закоханих, якраз сприятливий час шукати відповідь на  різні питання стосовно теми почуттів, пристрасті і емоцій.
    Що ж таке кохання? Коли воно з’явилося на світі? Чи буває воно вічним?
   Знаєте де шукати відповіді на ці питання? Звичайно в книжках! В кращих зразках літератури, де  гармонійно поєднані глибина почуттів і романтизм.     Прислухайтеся до рекомендацій бібліотекаря, візьміть до рук романи «Джейн Ейр» Шарлотти Бронте, «Кохання під час холери» Габріеля Гарсія Маркес, «Звіяні вітром» Маргарет Мітчелл, «Гордість і упередженість» Джейн Остін, «Великий Гетсбі» Френсіса Скотта Фіцджеральда , «Щоденник пам’яті» Ніколаса Спаркса , "Їсти, молитися, кохати" Е. Гілберт.
    Пориньте у світ справжніх почуттів і ви ніколи не пошкодуєте про витрачений час!
   Шановні, не зважаючи на вік, пам’ятайте ,  що14 лютого дозволені всі  романтичні безумства. Співайте серенади  під балконами коханих,  засипайте  їх пелюстками троянд, пригощайте цукерками, запалюйте свічі з ароматом сандалу, присвячуйте їм  вірші, зрештою, розкажіть про свої почуття!
  Не бійтеся кохати! Любов надихає, дарує щастя, любов  окрилює!
  З Днем святого Валентина !!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *