75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

14 січня 2020 р.

В Каланчацькій бібліотеці – статистичний вибух !


     Десять років минуло з часу створення блогу Каланчацької централізованої бібліотечної системи. Весь цей час він удосконалювався за для зручності його  відвідувачів.  Сьогодні  на блозі можна знайти інформацію  як про діяльність бібліотечної систем в цілому, так і окремих її філій  та  бібліотеки для  дітей. Блог оперативно і об’єктивно висвітлює заходи  бібліотечних клубів «Старшокласник», «Дивослово», «Спілкуймось!», «В майбутнє з радістю», Сектора мистецтв та  ФанКлубу «КіноПошук».
  Зацікавлений  користувач на його сторінках знайде інформацію по краєзнавству і туризму, про методичну роботу і видавничу діяльність, творчі портрети народних умільців, успіхи і перемоги, різноманітні акції і розповіді про відомих людей нашого краю, творчий доробок місцевих літераторів та ювілейні дати.
    За десять років існування матеріали блогу Каланчацької централізованої бібліотечної системи переглянули майже 250 тисяч відвідувачів. Географія користувачів послугами нашого інтернет ресурсу досить широка, окрім мешканців усіх регіонів України, він користується популярністю у громадян країн Євросоюзу, Сполучених Штатів Америки і Канади, й навіть, Африки та Австралії. 
    Але днями сталася визначна і не ординарна подія, яка приємно здивувала і порадувала всіх працівників нашої книгозбірні.
   12 січня 2020 року, в неділю, стався статистичний вибух, тільки за один цей день наш блог відвідало …   550 користувачів!
   Директор Каланчацької централізованої бібліотечної системи, Заслужений працівник культури пані Надія Федкевич та працівники бібліотечної установи  щиро вдячні всім нашим друзям, реальним і віртуальним, за незмінну увагу і підтримку, за натхнення, які вони нам дарують.
   Шановні друзі, колеги, відвідувачі! Запрошуємо й надалі подорожувати сторінками нашого бібліотечного блогу!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *