75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

5 листопада 2019 р.

Культура – це творчість та краса, це любов та натхнення !!!


     З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва вітаємо всіх колег та надсилаємо  найщиріші вітання та найкращі побажання ! 
      Повноцінне духовне життя народу неможливе без активної діяльності  розгалуженої системи закладів культури – бібліотек, будинків культури, музеїв та шкіл естетичного виховання.
      Культура робить  пересічну людину особистістю, неповторністю, формує національну свідомість, чесність, порядність, красу відносин, взаємоповаги та любові, залучає до розвитку, самовдосконалення, творчості, добрих справ та перемог, незримою силою об’єднує нас в національну спільність… 
      Відзначення на державному рівні Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва – це визнання ролі української культури в процесі пробудження та формування національної свідомості.
    Ми  присвятили себе благородній справі – нести культуру до серця кожної людини, дарувати людям світлі почуття  радості, любові, відроджувати, зберігати, розвивати та доглядати джерела духовності, добра та краси, популяризувати безцінні духовні багатства, знання, досвід, історичні надбання –  невичерпні скарби нашого народу.
     Ми даруємо людям душевне тепло та злагоду, радість душі, наповнюємо життя високими і світлими почуттями, вчимо розуміти, цінити та любити свою історію, бути небайдужими до подій сьогодення, мріяти, творити прекрасне. 
     Велика творча праця працівників культури звернена до майбутнього, в той же час укорінена в наші вікові могутні традиції. Наша культура відкрита і доступна кожному громадянину нашої держави.
      Своєю плідною творчою працею та силою незламного духу ми звеличуємо рідну Неньку – Україну, сповнюємо  високими патріотичними почуттями,  без нашої ініціативи, творчої думки та самовідданої праці неможливі добрі переміни у нашому повсякденному суспільному житті.
     Наша повсякденна творча праця, культурні досягнення та традиції – це великий скарб, який потрібно зберігати, примножувати і шанувати своїх видатних земляків, які несуть добро, красу, любов  та прославляють наш край – це запорука культурного розвитку та творчої наснаги…
    Всім нам – весни, квітів та любові  у серці, у душі та у взаєминах із нашими близькими, рідними та коханими. 
 
   Нехай здійсняться всі наші життєві плани, надії і мрії, а кожен день нашого життя буде лише світлим, сонячним та ласкавим, нехай дарує нам радість великого творчого натхнення і безліч життєвих перемог.
   З нагоди професійного свята щиро зичу працівникам будинків культури, бібліотек, музеїв, аматорам  і майстрам народного мистецтва – міцного здоров’я і безмежного щастя, родинного затишку і добробуту, невичерпного творчого натхнення і мистецьких злетів під мирним небом незалежної України.
   Нехай ніколи не міліє невичерпне джерело творчості та натхнення!
   Нехай ніколи не згасає творчий вогник у наших серцях!
   Зі святом!  З Днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *