75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

27 вересня 2019 р.

Свято літніх людей в Привіллі…



    Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана.  
    Ось і Привільська сільська бібліотека - філія Каланчацької централізованої бібліотечної системи обминула увагою це свято і напередодні цієї дати разом з будинком культури був підготували та провели  цікавий та захоплюючий захід.
   Бібліотекар філії Алла Папко для своїх літніх читачів оформила книжкову виставку «Нехай розквітає молодість душі» та запропонувала всім присутнім на заході її переглянути.
    А далі разом з художнім керівником будинку культури  запросила поважне товариство на вечір відпочинку «Погуляємо, молодість згадаємо!».
   Багато щирих, ніжних слів в цей день почули досвідчені, мудрі, добрі бабусі і дідусі. Звучали зворушливі рядки української лірики про людську осінь, яка як і природа, буває різною.
   Найактивніші читачі підготували веселі сценки, запальні пісні, позитивні вірші, гуморески, смішні історії, які принесли гостям гарний настрій.
    На заході була присутня  представник сільської ради Ковш П.В., яка привітала відвідувачів добрими, щирими словами з Днем людей похилого віку ...
   Цей день - не тільки можливість нагадати всім про людський обов'язок бути турботливими і милосердними до поважної частини суспільства. Це і привід до роздумів про подальшу долю людства, його культуру, взаємозв'язок поколінь.
  Зі святом, не старіймо ! Будьмо завжди молодими душею й тілом!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *