75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

21 березня 2019 р.

Нехай стежка життєва радістю квітне!


     Іменини... В клубі  Іменини !                                  
    20 березня засідання клубу  «Спілкуймось!» розпочалося з виступу директора Каланчацької  центральної бібліотечної системи Надії Федкевич, яка привітала присутніх і від імені голови Каланчацької об’єднаної територіальної громади Зінчука В.К.  вручила грамоту Любові Дмитрівні Степко, вірному і давньому другу бібліотеки та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю  і дружбу. 
 І розлилася у літературно – мистецькій залі  пісня «День народження» у виконанні Павла Зіброва, найкраще  свідчення того, що весняно- святкова зустріч друзів розпочалася.
   За традицією клубу раз на три місяці учасники святкують День Іменинника, цього разу це були січневі, лютневі та березневі іменинниці! 14 прекрасних жінок! І три пані ювілярки серед них!      
    Чарівні ведучі Любов Степко і Людмила Пшенишна у написанні сценарію використали «іменний» принцип і поділили всіх за іменами.
    Першими вшанували і привітали Валентин. Ведучі розповіли, що за гороскопом імен у Валентини легкий, чимось схожий на весняне сонце, характер. Вони запальні, можуть посперечатися із кращою подругою, але не проходить і дві хвилини, як вже готові йти на примирення.
   Валентини прості у спілкуванні, легкі на підйом, веселі, гостинні. У сімейне життя Валентини занурюється з головою. Вільний час присвячують чоловікові і дітям, не відмовляються від турбот і про старших у родині.
   Данько Валентина Іванівна, Покрова Валентина Павлівна, Куцева Валентина Миколаївна – прекрасні жінки, які мабуть впізнали себе в цих словах. Данько В.І. неординарна, талановита, компанійська, з тонким відчуттям гумору людина, розважила присутніх гуморескою, подарувавши посмішку і гарний настрій.
   Тетян – іменинниць у клубі аж чотири – Андрєєва, Мельничук, Петруненко і Кабанова. Ведучі звертають увагу присутніх на те, що Тетянам притаманні рішучість, упевненість у собі, відкритість, весела натура і тонке почуття гумору.
     Вони мають сильну інтуїцію, з ними  легко спілкуватися, Тетяни  заворожують  співрозмовника своєю чарівністю. Вони такі різні наші Тетянки,  але такі схожі в своїх щирих посмішках  і азарті, який проявили у грі «Відгадай слово».
     Ведучі просять вийти  іменинницю Любочку – життєрадісну, доброзичливу, терпеливу, трудолюбиву, старанну, красиву, горду, стриману, розумну – Любов Іванівну Мягченко.
     А потім до спілкування долучилася  проста у спілкуванні, доброзичлива, з почуттям гумору, легка, як чайка,  Лариса Климівна Бруяко, яка  і  вдома, і в громадському житті завжди захищає порядок і справедливість і з якою легко можна вирішити будь-які справи.
     Рідкісне імя Леоніна має наша шановна одноклубниця – Леоніна Никанорівна Бедимська, імя її символізує надійність. Ця жінка користується авторитетом і повагою, все її життя проходить у постійному русі, вона завжди прагне змін на краще.
    Леоніна Никанорівна чудова мама чотирьох дітей і турботлива бабуся восьми  онуків щедро дарує тепло свого серця, дбає про комфорт і благополуччя у їхньому житті. За це їй щиро дякують діти та онуки.
    Білолиця, чорноброва і фігуру має ладну – це про нашу шановну Єфросинію Іванівну Гайченя, жінку з добрим серцем , яка не зважаючи на твердий характер викликає симпатію в оточуючих.
      Євгенія – у перекладі з грецької благородна і це найвлучніша характеристика  Євгенії Павлівни Петренко, вона – вірна подруга, захисниця ближніх, поборниця справедливості, чесності, порядності. У цій маленькій тендітній жіночці приховані неабиякі організаторські й артистичні здібності.   Найкращим підтвердженням цього є її неодноразові емоційно  яскраві виступи перед аудиторією клубу, дописи в районну газету. Тому вона поправу заслуговує на глибоку повагу і пошану каланчакців та сердечне привітання від ведучих.
     Євгенія Павлівна, щедро обдарована акторським талантом людина, подарувала одноклубівцям віршований славень чарівному жіноцтву, доречно нагадавши, що 21 березня весь світ відзначає День поезії
Я жінка! Ви чуєте люди, я свічка,
Запалена Господом на віки.
Неправда, що я – ребро чоловіче,
Цю казку придумали чоловіки…
      Алла Іванівна Семко  найповажніша ювілярка, людина яка досягла вершин  досвіду, мудрості і пошани.
     Лідія Веніамінівна Крайнова, залюбки дасть вам пораду, завжди смілива, наполеглива у досягненні мети. У спілкуванні з людьми вона чуйна, порядна та  надійна,  Як керівник співучих колективів «Южаночка» ,  «Берегиня», чоловічого і мішаного ансамблів на відмінно виконує свої  творчі обов’язки.          Лідочка – любляча мама, турботлива бабуся, доброзичлива і мудра свекруха. А загалом – чарівна, красива, неповторна жінка! Лідія – не лише професіонал, митець, а й доладна господиня, яка щедро пригощає всіх не лише хлібом, салом, ковбасами, а й радує чарівним співом із своїми подругами.
      Ось і на святі іменинників і ювілярів чарівний дует у складі іменинниць  Лідії Крайнової та Лариси Бруяко подарував присутнім гарну ліричну пісню «Летів пташок».
     До привітань і побажань пані Лідії долучилася подруга і колега Лідія Дем’янова подарувавши квіти і музичне вітання пісню «Моє рідне село», що стало приємним сюрпризом для ювілярки.
     Атмосфера позитиву, посмішок і музики панувала в літературно – музичній залі центральної бібліотеки більше двох годин. Кожна іменинниця отримала музичний дарунок, гарну і яскраву паперову квітку зроблену руками бібліотекаря центральної бібліотеки Лариси Шаваровської і подарунок – сувенір на згадку.
   Шкода, що не всі іменинники з різних причин не змогли бути присутніми на святі, але щире побажання міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях стосувалися усіх.
   Нехай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають друзі, минають негаразди та непорозуміння.
   Нехай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.
    Закінчилася офіційна частина Дня Іменинника і всіх гостей бібліотечної зали запросили до чаю з солодощами, лунають вітальні пісні та вірші, неспішно точиться розмова, лунає сміх, друзі насолоджуються спілкуванням, а ведучі звертаються до них:                     Шановні іменинниці !
Нехай волошками цвітуть літа прекрасні,
Нехай здійсняться тисячі бажань,
Щоб доля дарувала тільки щастя,
Ні грама бід, ні капельки страждань.
Життя хай квітне, мов вишневий сад,
І кожен день усміхнено радіє,
А доля подарує зорепад
Здоров’я, миру, успіхів, надії !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *