75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

12 грудня 2018 р.

КНИГИ - ДОДОМУ !

                                    
        Задоволення інформаційних потреб та читацьких інтересів  – головне в роботі  книгозбірень Каланчацької централізованої бібліотечної системи.

    Й де б не перебували наші користувачі з  особливими потребами:  люди з обмеженими можливостями, літні люди, люди з інвалідністю – вдома, в лікарні чи  в гостях – бібліотека завжди прийде на допомогу, принесе потрібну інформацію, книжку чи періодичне видання. 
      Бібліотекарь Каланчацької ЦБС завжди  тримають руку на пульті часу. Ось  і сьогодні,  в неймовірний холод, вітер,сніг, ожеледицю обслуговують своїх користувачів  за місцем проживання чи тимчасового перебування – одиноких, людей з обмеженими можливостями, з вадами пересування,  які потребують особливої уваги. 
       При спілкуванні на дому чи в інших місцях перебування наших читачів, бібліотекарі виявляють інтереси,  побажання та задовольняють різноманітні запити та читацькі потреби.
       Для бібліотекар, навіть, приємно прогулятися на свіжому морозному повітрі з валізою з книжками.
      А ось, наші колеги з Катеринополя виграли грант – велосипеди для бібліотекарів, що обслуговують користувачів на дому чи за місцем перебування. Не завадило б й нам …
   А ще бувають випадки при відвідинах читачів, що проживають в приватному секторі, домашні улюбленці – песики  насторожі, котрі «не попереджені» своїми господарями, що прийде бібліотекарка, тому іноді зустрічають не зовсім радо, зате читачі дуже вдячні, зустрічають дуже радо, дехто пригощає чаєм та щиро дякують, замовляють нові книжки та запрошують частіше їх відвідувати…
    А працівники бібліотек  задоволені  своєю працею, користувачі вдячні  і нам приємно на душі, що наша праця потрібна жилям громади.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *