75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

4 травня 2016 р.

Вітаємо «Районку», дякуємо редакції !


      Вітаємо нашу "Районку" з чудовою ювілейною  датою !

      Шановна Галино Йостпівно !   Шановна редакціє газети !
Прийміть найщиріші вітання з прекрасним ювілеєм 85-річчя з дня заснування районної газети  «Слава праці» !

       Газета  -  наш помічник,  колега,  популяризатор  літературного надбання нашого краю, наших  бібліотечних акцій, конкурсів,  фестивалів,  святкових  заходів,  проектів  та  грантів, наших інновацій...   Наша   районка   висвітлює  й  наші  буденні  справи,  успіхи  та  досягнення,  сповіщає про  наших  активних  читачів  та  відвідувачів,  переможців  конкурсів,  про наших працівників –  сьогоднішніх  трудівників  та  ветеранів  бібліотечної  справи.  

      «Слава  праці»  -  не чорновик  історії,   а справжній   літопис життя – бутя  Каланчацького  району.  Ще  наші прабабці  стверджували – якщо усне слово розчиняється у повітрі, то написане залишається, інколи навіки.

      Наше буденне життя щодня сповнене новими подіями, знайомствами,  зустрічами, цікавими та неповторними людськими долями, про працю яких газета  розповідає, успіхи яких вона прославляє, інформує про важливі і цікаві, приємні і не дуже, події, нарікає на невдачі, розмірковує про високе і не забуває про буденне, повертає спогадами у минуле і мріє про майбутнє, щотижня робить новий запис в особистий щоденник Каланчацького району. І наше життя стає яскравішим.

     Наша  Каланчацька центральна  районна  бібліотека  з особливою старанністю зберігає,  просуває  та  надає  в користування  відвідувачам  книгозбірні  підшивки  всіх номерів районної газети «Слава праці»,  які ми накопичили з 1967 року  –  з дня  утворення  нашого  Каланчацького  району.  На превеликий жаль,  попередні видання газети під назвою   «Червоний Перекоп»  з 1931 по 1966 рік  в районній  бібліотеці  не  збереглися.
      В нашій книгозбірні створено  бібліографічні покажчик и  «Історія  Каланчацької  бібліотеки  на  сторінках  періодичних видань  1967 – 2012  роки  № 1»  і  налічує  705  публікацій та № 2 «Історія Каланчацької бібліотеки на сторінках періодичних видань  2013 – 2015 роки»  – 130 статей .  Переважна  більшість  це дописи в районній газеті «Слава праці».
     В прекрасному букеті травневих свят  є й величне свято місцевого значення. У  ці  весняні дні  наша  районна  газета «Слава праці» святкує свій день народження, свій  85 – річний ювілей.

  Попри  всю  поважність  свого  віку,  наше районе видання  залишається молодим і діяльним, а колектив реракції на чолі з головним редактором Галиною Йосипівною Єрмишко,  Лауреатом Золотої  медалі  української  журналітики,  щотижня  видає у світ новий  примірник  газети. 

  Наша района газета «Слава праці» користується неабияким попитом у користувачів бібліотек району, здобула любов читачів та велику повагу далеко за межами району та області.  Нашу «Славу праці» читають наші друзі та колеги з Тернополя, Закарпаття  та Івано-Франківська, Миколаєва та Одеси, у Всеукраїнській бібліотечній асоціації ,  у Посольстві Сполучених Штатів Америки в Україні та в Раді Міжнародних наукових досліджень  та  обмінів ( IREX ) й ми пишаємось цим.   Вітаємо нашу "Районку" з чудовою ювілейною датою ! 

    Ми щиро дякуємо редактору Галині Єрмишко  та  очолюваному нею колективу  за  багаторічну  співпрацю, за те, що  незважаючи на свої проблеми, економічні труднощі, редакція газети дарує всім книгозбірням району свій часопис вже багато років поспіль.

   Нехай і надалі наша газета буде інформаційним вісником та консультантом, помічником та порадником, «Довідковим бюро», вісником нових гарних справ та подій в районі, уважним співрозмовником в кожній організації, на підприємстві та в кожній родині. 
   А колективу редакції  - нових і нових успіхів та творчих знахідок,  постійного натхнення, незмінної уваги, надійних ділових партнерів та активних вдячних дописувачів, здійснення творчих планів, мрій, мільйонні тиражі газети та мільйони поціновувачів та підкорених читацьких сердець ! 


 Зі святом, з ювілеєм вас, шановні газетярі !!!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *