75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

29 квітня 2016 р.

З прийдешнім святом - Великоднем !

                                
   Шановні друзі та колеги ! 

 Каланчацька централізована бібліотечна система вітає вас з прийдешнім самим великим та світлим святом, близьким серцю кожної людини - Великоднем  Господнім !
   У ці передсвяткові дні серця всіх людей наповнюються радістю, світлом, адже Великдень озаряє собою наш світ, вселяє в людей любов і прагнення до добра, теплоти відносин, чистоти помислів та вчинків, доброзичливості,  дарує нам віру та надію на сьогодення та світле, щасливе, мирне майбутнє нас, наших дітей та онуків.
   Це велике свято єднає всіх нас на основі духовних цінностей, спонукає до звершення добрих вчинків, співчуття та милосердя.
  Зичимо всім нам високих та чистих почуттів та здійснення світлих помислів.           
   Нехай ці святкові дні зігрівають нас теплом спілкування з близькими, подарують нашим домівкам мир, спокій та  взаєморозуміння ! 
    Від  щирого  серця  бажаємо  всім миру, міцного здоров’я, великого щастя, всеперемагаючого добра, благополуччя, здійснення планів та мрій, успіхів вам  та натхнення !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *