75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

2 лютого 2016 р.

Каланчацька бібліотека - пункт Європейської інтеграції !


     Каланчацька центральна районна бібліотека  -  переможець  ще  одного Всеукраїнського конкурсу !                                   Каланчацька бібліотека стане пунктом Європейської інтеграції  для жителів району та гостей краю !
    За результатами  конкурсу по проекту Української бібліотечної асоціації  «Все про Європу: читай,  слухай,  дізнавайся  в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус +»)  серед переможців  – дві  бібліотеки з Херсонщини  - Каланчацька центральна районна бібліотека та бібліотека – філія № 23 ім. І. Багряного для юнацтва Херсонської ЦБС !
Вітаємо переможців !  Пишаємось перемогою !
   Каланчацька центральна районна бібліотека взяла активну участь у конкурсі проектів, склала й план його майбутньої реалізації та подала на конкурс разом з іншими допоміжними документами.
   Й ось не забарився результат !  Приємно,  Каланчацька  бібліотека – переможець Всеукраїнського  конкурсу !
   Проект реалізовуватиметься протягом  лютого  2016 – серпня  2018 року.
    Вивчаючи інтереси,  запити читачів, відвідувачів масових заходів, виявилося, що  жителі місцевої громади дуже зацікавлені в отриманні простої доступної інформації  з питань євроінтеграції та ЄС, бажають познайомитись ближче з Європою, її  країнами та народами, політичним, економічним устроєм, їх життєвими постулатами,  дізнатись, як наша країна крокує в Європу…
     Відкриття в центральній районній бібліотеці Пункту європейської інформації та доступу інформаційних ресурсів сервісів мережі Інтернет з питань євроінтеграції та ЄС надасть можливість оперативного та ефективного інформування жителів громади з питань європейської інтеграції, розуміння та збільшення кількості прихильників європейського вибору, роз’яснення користувачам різних категорій, молоді, людям поважного віку, всім жителям громади значимість та перспективи євроінтеграції, переваги європейських стандартів життя людей, майбутнього, як в захисті України, так й в її подальшому економічному та культурному розвитку, залучення молоді до активної творчої діяльності, виховання патріотизму, шанобливого  ставлення до історії, культури, обрядів та традицій народів інших країн світу, зокрема Європи.
     Пункт сприятиме популяризації європейських цінностей, переконливому впливу на жителів місцевих громад щодо європейського вибору України, укріплення зв’язків між європейськими народами – пірнути в невичерпне джерело духовної культури нашого континенту.      
     Діяльність Пункту європейської інформації значно підвищить імідж Каланчацької центральної районної бібліотеки у світі та постійно, активно, планово, цілеспрямовано, уміло та переконливо поширюватиме знання про Європейський Союз та євроінтеграцію України.
   Автор проекту та координатор його втілення – директор Каланчацької  централізованої бібліотечної системи Надія Федкевич.
     Завдяки перемозі у Всеукраїнському конкурсі проектів  «Все про Європу: читай,  слухай,  дізнавайся  в пунктах європейської інформації в бібліотеках»  за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус +») та створенням Пункту Європейської інтеграції в Каланчацькій центральній районній бібліотеці, відкриється великий простір, нові можливості, новіперспективи !!!
 Вітаємо переможців ! Пишаємось перемогою !
Сміливо крокуймо в Європейську спільноту !!!




Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *