75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

23 червня 2015 р.

З Днем державної служби !


      Щиро вітаємо з  Днем державної служби !

      Державний службовець – особлива професія, дуже почесна й дуже відповідальна. Державні службовці володіють широкими повноваженнями, в той же час несуть дуже високу відповідальність за стан справ у суспільстві.
      По державним службовцям люди судять про всю державу взагалі і це покладає на них особливо велику відповідальність перед своїм народом.
     На сучасному етапі розвитку суспільства державні службовці, у сучасному розумінні цієї професії, – це менеджери і експерти, які професійно працюють в органах влади і беруть участь у виробленні, реалізації та оцінці ефективності здійснення політики. Від професіоналізму, наполегливості, сумлінного виконання обов’язків державних службовців залежить сучасний стан розвитку суспільства, соціальна стабільність, рівновага у суспільстві, моральне, економічне та фінансове благополуччя населення, успіх реформ, ефективне вирішення актуальних соціально-економічних проблем сьогодення.
     Працівники державної служби заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах важка ноша відповідальності за сучасний стан добробуту та майбутнє нашого народу. Довіра до влади завжди починається з державних службовців, які працюють поряд, й які повинні відігравати роль посередника між владою і народом, швидко, гнучко, своєчасно, якісно  реагувати на всі запити сучасного суспільства, повинні бути прикладом у ефективному вирішенні будь - яких питань, взірцем самовідданого служіння народові України.  
      Наші державні службовці повинні забезпечувати високоорганізований демократичний, правовий й високо результативний розвиток своєї громади, чесно, вірно, старанно служити своєму народі і державі в ім’я її процвітання.  Почесним обов’язком державних службовців є постійно демонструвати високий професіоналізм, компетентність, чесність, порядність, ініціативність, відданість справі. Державні службовці повинні активно та наполегливо  сприяти розв’язанню завдань соціально - економічного розвитку своєї громади, покращенню життя свого району та кожного пересічного громадянина зокрема.
     Державні службовці – часті гості бібліотек Каланчацької централізованої бібліотечної системи, зустрічаються з бібліотекарями, читачами, вивчають проблеми, спілкуються…
Читацьке об’єднання за інтересами людей поважного віку „Спілкуймось!” вже неодноразово влаштовувало  зустрічі - спілкування з керівниками району – державними службовцями. Зустрічі учасників клубу з керівниками району та селища видалися цікавими, дуже корисними. Засідання були присвячені обговоренню найнагальніших проблем, які постають в громаді, які хвилюють односельців та обговорено шляхи їх вирішення.

     Вітаємо всіх держслужбовців зі святом - з  Днем державної служби !
     Творчого вам натхнення, великих, плідних успіхів та здобутків, високої професійної майстерності. Нехай вас завжди супроводжує успіх, натхнення, мудрість, витримка і сила духу, які сприятимуть вам у створенні сильної, могутньої, процвітаючої держави – Україна !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *