75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

20 березня 2015 р.

З Міжнародним Днем Щастя !


Шановні колеги, друзі ! Вітаємо Вас з Міжнародним  Днем Щастя !

     Сьогодні у світі відзначається Міжнародний День Щастя. Це чудове свято було офіційно засноване у 2012 році Генеральною асамблеєю ООН.
Дата святкування Дня Щастя була обрана не випадково, адже 20 березня — День весняного сонцестояння, тривалість цього дня дорiвнює тривалості ночi і сонце свiтить однакову кiлькiсть часу практично на всiй територiї земної кулi. Цей день символізує, в деякій мірі, рівне право на щастя кожного мешканця планети Земля.
     Що таке щастя ? Над цим  питанням замислюються всі люди, на це питання не можуть відповісти, навіть, вчені. Але не побачити, не відчути, не розгледіти справжнього щастя на обличчі людини може, хіба що незрячий, - палаючі очі, справжні, щирі, живі, окрилені посмішки - їх підробити неможливо ! 
Наука жити щасливо полягає в тому, щоб жити тільки в сьогоденні. Щастя можливе й приходить тільки тоді, коли Людина своїми думками, помислами, справами стає джерелом щастя для інших.  Щастя – це не життя без турбот і печалей, щастя – це погляд в майбутнє, щастя -  це стан душі !

      Ви бажаєте,  щоб Вам посміхнулось щастя ?  -  Ви першими посміхніться щастю, й воно обов’язково посміхнеться Вам !

Щастя приходить тоді,  коли ми впевнені, що ми потрібні, на нас чекають, нами захоплюються, нас люблять !!!

     Прагнення до щастя лежить в основі  всіх наших бажань. Кожна людина, яка перебуває при здоровому глузді прагне бути щасливою, відчувати почуття внутрішнього задоволення своїм власним життям - буттям, повноти, краси, любові, кохання, насолоди, але бути щасливою людина може стати дуже  просто і дуже природньо, головне потрібно перебувати в гармонії з оточуючою природою.

                 Большое счастье — так идти по жизни, 
Чтобы оставить чистые следы! 
Большое счастье — осчастливить ближних, 
Предостеречь кого-то от беды! 
Большое счастье — жить с открытым взглядом, 
Не замутив душевной чистоты! 
Большое счастье — чувствовать, что рядом 
Идут друзья, такие же как В
ы…


Вітаємо Вас з Міжнародним Днем Щастя ! Миру ! Добра ! Благополуччя ! Будьте завжди щасливими, діліться своїм щастям з близькими, рідними, знайомими, друзями й незнайомими людьми,  частіше посміхайтеся та радійте життю, радійте кожному щасливому дню !  І нехай усі ваші світлі мрії, надії  та сподівання неодмінно збуваються!

 Зі  Святом  Щастя Вас !!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *