75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

13 жовтня 2014 р.

В клубі – іменини !


     
      І знов  в літературно – мистецькому залі Каланчацької центральної районної бібліотеки "нема де яблуку впасти" – зібрались учасники читацького об’єднання за інтересами  людей поважного віку «Спілкуймось!» на своє чергове засідання. 


      В  клубі новий керівник – Тетяна Дмитрівна Петруненко,  її щирими оплесками зустріли всі присутні учасники об’єднання, адже Тетяна Дмитрівна була активним учасником, а тепер очолила клуб. Її, вже в новій іпостасі,  представила директор бібліотечної системи Надія Федкевич.
    Учасники об’єднання зібрались відсвяткувати свої дні народження та велике хритиянське свято Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії.
    Осінь життя, як і природа,  палає  веселкою різних фарб  - від яскраво зеленої, жовто – золотої,  до яскраво-червоної, чи шоколадно –коричневої, переливається, променіє, виблискує,  радує бабиним літом…  Приходить  осінь до кожного по-різному, цікавими  та приємними спогадами, щасливим сучасним в коханні та гармонії зі своєю половинкою, з яким прожили довге щасливе життя і пролетіло воно в одну мить, в безмежно приємному спілкуванні з внуками та правнуками, з якими тішишся – не натішишся, змістовними захопленнями для душі, приємними спілкуваннями, адже  так потребує душа теплого спілкування.  
      Недаремно, об’єднались  відвідувачі книгозбірні саме в клубі «Спілкуймось !» і залюбки регулярно святкують свої дні народження та ювілеї.
     Цього осіннього дня одноклубники вітали С.О.Боднарук, Л.М. Кохан, М.М.Кравченко, А.О.Рощук, Л.О.Бабич,  В.П. Маличенка, Н.О.Супрун, Л.О.Суганяк, Н.П.Куць,  Л.Є.Ємельянову,   Г.Н.Тюріну. 
    І не просто вітали, а створили атмосферу справжнього свята, театралізоване дійство з гумором, з жартами, з іграми і, звичайно ж, з цукерками, тістечками, святковим пирогом, чаєм та подарунками.
    Завітала на свято і «медична сестра»,  зі знанням справи «обстежила» кожного іменника, «перевірила» вік, пульс, групу крові, ритм серця, тонус життя, зір, слух, нюх, болячки, режим, зробила медичний епікриз та подарувала на згадку. В епікризі зазначено, що життя кожного іменника тільки починається, порада – потрібно взяти з життя все цікаве, корисне, потрібне, що було втрачено, не взято, не доодержано … 
    Приємною несподіванкою стали  «гості з дальнього зарубіжжя, з самої Італії», які випадково дізнались про клуб за інтересами «Спілкуймось!» та вирішили прилетіти та привітати іменників. А прибули вони не з пустими руками, а з сюрпризами, подарунками, теплими вітаннями…  
 На замовлення іменників  були виконані їхні улюблені пісні,  вірші, пролунало «море» теплих, щирих, гарних  вітань …
       Активну участь в підготовці та проведенні заходу взяли активісти та члени ради клубу людей поважного віку «Спілкуймось !» Л.А.Родіонова, В.І.Данько, Є.П.Петренко, Л.Є.Дем’янова, бібліотекарі центральної районної бібліотеки Т.Д.Петруненко, О.О.Гриценко, Н.В.Яковлєва, О.А.Гавран, Н.А.Хребір та інші.
       Довго не розходились одноклубники по домівках, цікаво, приємно спілкуватись в стінах літературно – мистецького залу центральної районної бібліотеки…  



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *