75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

14 жовтня 2014 р.

Юридичні знання – старшокласникам !


      Чергове засідання читацького клубу за  інтересами «Старшокласник»  присвячене юридичній освіті молоді, проведено для старшокласників Каланчацької загально-освітньої школи № 2.    
     У літературно - мистецькому залі центральної районної бібліотеки зібрались учні 9 – 10 класів щоб розширити свої юридичні знання. На зустріч з юнаками та дівчатами прийшла головний спеціаліст районного управління юстиції О.М.Яковлєва. 
 Оксана Миколаївна   цікаво та доступно     розповіла старшокласникам про тенденції і проблеми юридичної освіти в Україні, про різні юридичні професії, про професійну етику юриста, відповіла на  запитання присутніх на заході.
     Увазі  учасників засідання представлені книжкові виставки «Подорож у світ юридичних професій»  та «Корупції в судовій системі – НІ!».
   Принагідно учасники клубу привітали Оксану Миколаївну з її професійним святом – Днем юриста, яке відзначається в Україні 8 жовтня.  Бібліотекар Наталя Яковлєва провела 
бібліографічний  огляд  «Правова допомога»,  у якому  розповіла про видання юридично правової тематики, які є в бібліотеці.
   Керівник читацького об’єднання «Старшокласник» О.П.Качур дуже  цікаво, жваво та захоплююче провела брей - ринг «У лабіринтах правознавства», на якому учні шукали відповіді на правові питання і який виявив їхній  достатній рівень у вивчені правознавства. 
  Учасники засідання за активну участь в змаганнях на знання
правознавства отримали цукерки. 
     Каланчацька централізована бібліотечна система постійно, вже декілька років поспіль, співпрацює з районним управлінням юстиції,  правові  заходи регулярно проводяться для відвідувачів книгозбірень району, для читачів різних категорій та вікових груп.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *