75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

1 серпня 2014 р.

Тероризм – страхіття нашого сьогодення, зупинимо його !


    Популяризуймо,  виховуймо патріотизм  у наших відвідувачів книгозбірень, жителів громади  -  адже це ідея національного величчя ! Сприяймо ліквідації страшного явища  - тероризму, пропагуймо, роз’яснюймо, поширюймо  справедливу визвольну боротьбу за  волю, мир, благополуччя !   
 
     Як кажуть у народі, ніщо не передвіщало біди, але зненацька нас  спіткало страшне явище. На превеликий жаль, так сталось, що почались трагічні сторінки нашого сьогодення, які стануть трагічними сторінками нашої історії.
Але незабаром, ми впевнені,  в нашій могутній, єдиній, незалежній, демократичній, міцній, європейській  державі Україні, щасливо заживе наш народ з впевненістю в світле майбуття, з вірою й правдою !

     Нам  всім відомо, що тероризм - суспільно небезпечна діяльність, яка полягає у свідомому, цілеспрямованому застосуванні насильства шляхом захоплення заручників, підпалів, убивств, тортур, залякування населення та органів влади або вчинення інших посягань на життя чи здоров'я ні в чому не винних людей або погрози вчинення злочинних дій з метою досягнення злочинних цілей.

     З метою попередження терористичної діяльності, в умовах загрози чи вчинення терористичного акту, забезпечення належного рівня безпеки, мінімізації та ліквідації наслідків таких ситуацій. роз’яснення  правильного поводження, якщо така ситуація настане, Каланчацькою центральною районною бібліотекою здійснюється цикл заходів, спрямованих на убезпечення користувачів,  жителів громади, об’єктів від можливих терористичних посягань.

    В літературно – мистецькому залі  центральної районної  бібліотеки, в книгозбірнях району оформлено книжково -ілюстаративні вставки та перегляди літератури та періодичних видань за темами  «Тероризм – головна проблема людства», «Тероризму – НІ!»,  «Зупинити тероризм !», «Патріотизм – веління часу, патріотизм  -  ідея національного величчя», «Світова спільнота – за мир, проти тероризму», «За мир, спокій, щасливе життя !», «Зупинімо ці трагічні сторінки історії», біля них для відвідувачів проведено роз'яснювальні бесіди, бібліографічні огляди матеріалів, представлених  на них.

     В відділі вільного доступу до всесвітньої мережі інтернет складено рекомендаційний список сайтів    «Зупинити    тероризм !», який користується великою увагою відвідувачів бібліотеки.

          Найдорожче у нас воля, борімося за неї разом й переможемо !  


2 коментарі:

  1. Вітаємо Вас шановні колеги. Нагороджуємо Вас блоґерською нагородою - Liebster Blog Award! Якщо у вас є час та бажання – приєднуйтеся до блоґерської естафети. Подробиці - на нашому блозі - http://ivcbs.blogspot.com/ публікація від 20.08.2014на головній сторінці

    ВідповістиВидалити

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *