75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

4 квітня 2011 р.

Новий проект - нова перемога !

Каланчацька ЦБС завжди була і є флагманом впровадження інновацій. І ось нова перемога в конкурсі проектів серед Лідерів бібліотечної справи України.

Проект передбачає звіт книгозбірні перед населенням „Бібліотека звітує перед громадою”.

Наш креативний проект розрахований на шість місяців. Це цикл цікавих, захоплюючих заходів, конкурсів, акцій. Заключним, підсумковим стане свято користувачів бібліотеки та жителів Каланчацької селищної громади „Книга об’єднує серця”.

Реалізація проекту надасть можливість популяризувати, рекламувати бібліотеку, як сучасну інформаційну та дозвільну установу та її безмежні можливості, звітувати перед громадою про свою роботу, сприятиме підняттю іміджу бібліотеки серед жителів місцевої громади. Новий конкурс проектів розвитку місцевих громад проводився Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в рамках програми „Бібліоміст”.

Конкурс передбачав вироблення та підтримку нових, унікальних, непересічних ідей у бібліотечному секторі, які допоможуть перетворити бібліотеки на затишні й комфортні місця для навчання, використання комп’ютерів та Інтернету, тим самим надаючи можливість окремим особам і всім громадам досягати своїх цілей, демонструвати як бібліотеки слугують інтересам відвідувачів та задовольняють їхні потреби, сприяти перетворенню бібліотек на сучасні центри громадської активності і започаткувати впровадження нових видів бібліотечних послуг, які сприяють розвитку місцевих громад.
Новий амбіційний проект Лідера бібліотечної справи України директора Каланчацької ЦБС Надії Федкевич „Бібліотека звітує перед громадою” підкреслює, що книгозбірня працює прозоро та відкрито, гостинно зустрічає всі категорії відвідувачів, в бібліотеці постійно вивчаються та впроваджуються елементи фандрезенгу та мерчандайзингу, вона намагається якомога наблизитися до користувачів, створити сучасні умови обслуговування та одержання інформації.


Проект „Бібліотека звітує перед громадою” підкреслює щирість та відвертість планів, досягнень та надбань, а місцева громада, платники податків, знатимуть про проблеми, здобутки, успіхи та щоденну копітку, іноді непомітну, але дуже важливу працю бібліотекарів . Реалізація проекту сприятиме залученню нових користувачів, підняттю іміджу бібліотеки та Лідера бібліотечної справи України Надії Федкевич, сприятиме розвитку бібліотечної справи в селищній громаді та в Каланчацькому районі в цілому.

Ми безмежно раді нашій новій перемозі !
Ми дуже вдячні нашому, вже такому рідному "Бібліомостику” !
Ми щиро вітаємо колег – переможців !
Ми від душі вітаємо нашого директора Каланчацької ЦБС – Лідера бібліотечної справи України Надію Федкевич з черговою перемогою !
Ми блискуче впроваджуватимемо наш новий проект !
Ми з радістю поділимось інноваціями з колегами з інших бібліотек !
Ми з нетерпінням чекатимемо на нові, цікаві, неординарні проекти !


А ці квіти для нашого рідного „Бібліомостику” , який з’єднує наші небайдужі креативні бібліотечні серця !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *