75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

8 жовтня 2010 р.

НІ ДНЯ БЕЗ КНИГИ !

Щороку до Всеукраїнського дня бібліотек в книгозбірнях системи проводиться цикл заходів по вшановуванню кращих читачів, визначення Лідера року, конкурси читацьких родин, „Міс Сільська бібліотека” та інші. Одним із заходів цього року був День КНИГИ ТА ЧИТАЧА. А почався День саме з Книги, адже вона є великим творінням людства. Це диво завжди під рукою, вона, як відданий товариш готова в будь яку хвилину прийти на допомогу, навчити, порадити, підбадьорити, розповісти... Кращий читач року - Євгенія Петренко ! Виставка – реклама „В чарівному світі книг” і є доказ, що книги потрібні всім, вони розширюють наш кругозір, вчать нас мислити, образно висловлювати свої думки. Саме читання книг розвиває наш розум і серце. І як сказав Марк Ціцерон: „Дім, у якому немає книжок, схожий на тіло без душі”.
Далі відбувся Бенефіс читача „Моє хобі книга і це моє життя”. Ми раді були представити людину, яка багато десятиліть є вірним читачем, помічником і просто вірним другом бібліотеки. Це - Петренко Євгенія Павлівна. Наша активна читачка має дуже багато захоплень: подорожі, різноманітні мистецькі витвори, квіти, театр і звичайно читання книг - особливо вірші Сергія Єсеніна. Євгенія Павлівна не тільки сама приходить до бібліотеки, а й заохочує своїх рідних та друзів, її ім’я занесено в Книгу Пошани кращих читачів Каланчацької ЦБС. Саме для пані Євгенії звучала музична композиція у виконання колективу „Осіннє золото”, звісно, як кращого читача і активну учасницю клубу „Спілкуймось”, вона була нагороджена Почесною грамотою Каланчацької ЦБС. Звучало безліч теплих привітань від рідних, читачів і звісно від її онучечки Анюти Косенко, учениці 8 класу, яка привела її ще маленьку до бібліотеки та прищепила любов до читання, вона присвятила бабусі гарні вірші, які пише сама.
Продовженням свята стала виставка – презентація „Вишиті мрії” Маргарити Молдован.
Двері нашої бібліотеки завжди гостинно відчинені для читачів. Так читаймо завжди. І нехай не буде в нас жодного дня без прочитаної хоча б однієї сторінки. Тоді всі ми будемо освіченими, вихованими, добрими людьми. А ще щасливими! Так, людина, що любить читати – щаслива Людина !

Завідуюча відділом обслуговування
Олена Гриценко.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *