75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

30 серпня 2010 р.

ЦІКАВЕ, ЗАХОПЛЮЮЧЕ - ДЛЯ ЮНИХ КОРИСТУВАЧІВ !



Ми на порозі реалізації нового проекту в рамках програми „Бібліоміст” Міжнародної Ради наукових винаходів та обмінів (IREX).
На нас чекає час електронного становлення, цікавої роботи, великих можливостей і великих перетворень.
Бібліотечні клуби, об’єднання за інтересами - веління часу, вони набувають все більшого і більшого значення. Саме вони згуртовують людей, різних за фахом, віком, соціальним станом та релігійною приналежністю, навколо якогось інтересу, захоплення, по віковій категорії і, навіть, людей з особливими потребами та обмеженими можливостями, сприяють постійному відвідуванню бібліотек. Піднімають імідж наших книгозбірень.
А завдяки можливостям інтернет – центрів, використання сучасного технічного обладнання, змістовно оновлюватиметься робота цих об’єднань, набуватиме повноти, барвистості, широти захоплень їх учасників. А рівень роботи бібліотек, обслуговування користувачів та імідж книгозбірень підніметься на якісно новий щабель розвитку.

Бібліотечний клуб за інтересами „Інтернет - Чомучки” створено при районній бібліотеці для дітей. Це Інноваційний проект “Дзвінок на бібліоурок” і створюються в трьох філіях: Новокиївській, Новопавлівсбькій та Мирненській – переможцях проекту „Бібліоміст”.
Мета:
• підвищення читацької активності, прищеплення тяги до книги та читання юних користувачів;
• Навчання та підвищення рівня комп´ютерної грамотності;
• Набуття навиків самостійної роботи в мережі Інтернет;
• Вільне володіння сучасними інформаційними системами;
• Розширення вивчення бібліотечно – бібліографічних знань серед школярів молодшого шкільного віку;
• Підвищення рівня успішності навчання в школі;
• Розширення особистих інтересів, набуття нових;
• Підвищення авторитету учасників проекту серед однолітків.

Форми роботи: - бібліотечні уроки, виставки дитячих робіт, - конкурси, рольові ігри, свята, - віртуальні подорожі …

. Юні користувачі щиро вдячні організаторам проектів (LEAP) та (IREX) за безмежні можливості одержання інформації світового масштабу та можливості спілкуватись з усім світом в режимі On-line.
Бути сучасними ! Бути на вістрі часу !

Бібліотека з Інтернетом – це світ нових можливостей !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *