75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

24 січня 2022 р.

В Каланчацькій бібліотеці для дітей нові Суперкнижки !

 
        Приємна новина !  Дуже приємна новина!
       Бібліотека для дітей Каланчацької централізованої бібліотечної системи днями отримала 439 чудових дитячих книг від Українського інституту книги на суму 57 542.50 гривень !!!
    Радіємо за наших юних читачів!
     Отримані нашою книгозбірнею книжки – просто чудові!  Книжки різних серій, на всі смаки та уподобання, привабливі, сучасні, гарно оформлені, великий асортимент серій та окремих видань, книжки розраховані на різні вікові групи юних користувачів та підлітків й дуже-дуже цікаві.
      Популярна серія «Шкільна бібліотека української та світової літератури» представлена виданнями  Елінор Портер «Полліанна», «Полліанна дорослішає», в серії «Сучасна європейська підліткова книга» – Крістіна Міхельс «Правда із присмаком кави», Анна Лачина «Дзвінки до друга», Барбара Космовська «Позолочена рибка», в захоплюючій серії «Стежками природи»  – «Морські та океані стичні узбережжя», «Комахи й інші маленькі істоти», «Спостерігаємо за птахами». Пізнавальна серія «Світ навколо нас» представлена збірничками «Космічна техніка», «Спортивні автомобілі», «Гігантська техніка», «Залізнична техніка», а цікава, захоплююча серія «Дитячий детектив» пропонує любителям неймовірних пригод  розслідування Агати Містері «Таємниця Дракули», «Місія в Самарканді», «Квест в Ньою-Йорку»  автора  Стіва Стівенсона. До уваги юних  мешканців громади ще багато інших серій …
    Бібліотека отримала багато яскравих, цікавих, дуже гарно оформлених книжечок й для наших найменшеньких читайликів, які відвідують дитячу книгозбірню поки що з дорослими чи старшенькими братиками або сестричками.
    Отримані книжки суттєво поповнили фонд нашої дитячої книгозбірні.
    Щиро дякуємо Українському Інституту Книги  за підтримку нашої дитячої бібліотеки, за сприяння дитячому читанню, пізнання світу, сприяння розвитку юних мешканців нашої Каланчацької громади.
    Надіємось на подальшу співпрацю з Українським Інститутом Книги.
    А  юних читайликів запрошуємо до дитячої бібліотеки!  Приходьте, пориньте у незвіданий світ природи, пригод, фантастики, познайомтесь з чудовими творами
Вітчизняної та світової літератури !!!
  Щиро дякуємо Українському інституту книги за прекрасний новорічний подарунок, за  поповнення бібліотечного фонду Каланчацької бібліотеки для дітей, за піклування про читачів сільських громад, за суттєву допомогу у  перетворенні бібліотек у сучасні книгозбірні, що задовольняють найвимогливіші запити юних користувачів, адже сучасні бібліотеки стануть потужним інструментом для розвитку місцевих громад.  
 Д я к у є м о !!!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *