75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

19 грудня 2021 р.

Зі Святом Святого Миколая !

 

19 грудня – день Святого Миколая!
    Сьогодні християни вшановують пам’ять Святителя і Чудотворця Миколая, одного з найулюбленіших святих й дорослих, й дітей.
    Ще за життя Святий Миколай був відомий тим, що примирював ворогів, захищав невинно засуджених, усіляко допомагав знедоленим.
   За свої добрі справи Святий Миколай по смерті отримав від Бога дар постійно невидимо перебувати серед людей, чинити справедливість і допомагати в біді. Своїм найпершим помічником святителя Миколая вважають мореплавці і взагалі всі мандрівники.
    Свято Святого Миколи в Україні є особливо бажаним дитячим святом.
     На Зимового Миколая було заведено працювати на користь інших, особливо бідних і сиріт, але нічого не робити для себе.    
     В давнину цього дня починали готуватися до Різдва.  В цю пору зима вже остаточно  в ступає в  свої права. В народі кажуть: «Миколай бородою трусе –дорогу стеле».
   Про історію свята та що необхідно зробити у свято і про що п росити Чудотворця у молитві можна прочитати  за адресою:
   А  також про Святого Миколая: сім цікавих фактів про свято та його історію  можна переглянути за адресою:   https://www.032.ua/news/3284105/den-svatogo-mikolaa-sim-cikavih-faktiv-pro-svato-ta-jogo-istoriu
   Зі Святом Святого Миколая! 
   Миру! Добра! Благополуччя! Радості та щастя !!!
 
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *