75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

9 листопада 2021 р.

Працівникам культури – наші вітання !

 
Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва!
     Дорогі колеги! З нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва  прийміть найщиріші вітання та найкращі побажання від колективу Каланчацької централізованої бібліотечної системи.
     Культура робить людину особистістю, незримою силою вона формує національну свідомість, робить нас неповторними, несхожими на інших. Дякуючи щоденній праці клубних працівників, бібліотекарів, викладачів дитячої музичної школи, фахівців музейної справи, невтомно доглядаються джерела духовності, правди і краси. Ваша праця завжди на виду:  ви створюєте людям свято, допомагаєте молодому поколінню долучатися до справжніх витоків української культури та інтелектуального надбання. Ви відкриваєте чисте  джерело світової культури, знайомите зі скарбами людської цивілізації.
    Нехай професійний успіх, творча наснага і любов до своєї професії покидають вас!
    Бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, теплоти у серці, щастя,  великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.
    Нехай здійсняться всі ваші життєві плани і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим, теплим і сонячним!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *