75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

29 вересня 2021 р.

З Всеукраїнським днем бібліотек


     
      Наприкінці вересня чаклунка-осінь дарує нам букети найкращих квітів і своє неповторне свято Всеукраїнський день бібліотек.
   Це свято відзначають працівники бібліотек,  багатомільйонний загал читачів, вихованих в дусі поваги до бібліотек – храмів книжкової мудрості, відвідувачі бібліотечних заходів, помічники та друзі книгозбірень, всі, хто причетний до книги, бібліотеки та читання.
   Кожна нація, прагнучи до розвитку і збереження свого культурного надбання, плекає книгозбірні й всебічно сприяє процвітанню бібліотечної справи, гідно поціновує інтелектуальну працю бібліотекарів.
     Й  які б новітні технології не вимагала сучасність, поки українці тримають в руках книги, будемо залишатися найосвіченішою нацією. Шановні бібліотекарі, кожен із вас робить все, аби книгозбірні Каланчацької ЦБС були сучасні і комфортні, де користувач не лише отримує інформаційні послуги, а й нові цікаві знання та вчиться новому. Впевнена, що ви докладете усіх зусиль, щоб Каланчацькі бібліотеки залишалася центром культурного розвитку громади, доступним для жителів всіх вікових груп.
   Надсилаємо вам найщиріші вітання з нагоди чудового свята – Всеукраїнського дня бібліотек!
    Нехай  свято подарує вам чудовий настрій та теплі слова вітання  від всіх, хто полюбляє читати та вважає бібліотеку невичерпним джерелом мудрості та знань.
   Нехай процвітають бібліотеки, а бібліотечні працівники завжди будуть натхненні! Плідних звершень, міцного здоров’я і достатку, віри, надії, любові та мудрості у виконанні благородної місії на користь рідної України, рідного краю !
    Бажаємо вам, шановні  колеги,  друзі, всі, хто любить і шанує книжку, відвідує бібліотеку, міцного здоров’я, щирого та дружнього взаєморозуміння та підтримки, миру, радості,  тепла,  родинного затишку, добра і благополуччя, безмежного щастя, креативних ідей, нових творчих успіхів і невичерпної наснаги, подальших успіхів та визнання !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *