75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

22 квітня 2021 р.

Тиждень молодіжного читання. День четвертий!

 
     
Після цікавого та захоплюючого книжкового челенджу «Будь в тренді! Читай!», складання літературного пазлу «Енциклопедія ювілярів», відео підбиття підсумків челенджу настав четвертий день Тижня молодіжного читанн – День
web забавок.
  Каланчацька центральна бібліотека підготувала  для молодіжної читацької аудиторії філворд  «Знайди письменника рідного краю».
   Філворд  (угорський) – це різновид  кросвордів, який суттєво відрізняється від класичного варіанту. Головоломки  у філворді вважаються не надто складними, саме через це їх дуже люблять діти.
   Всіх завзятих інтелектуалів запрошуємо повправлятися в розгадуванні філворда. Для цього достатньо перейти за посиланням:
https://learningapps.org/display?v=pn3wmrmic20   і як бонус – ви дізнаєтесь 12 прізвищ самодіяльних літераторів Каланчацької територіальної громади.
   Ознайомитися з творами місцевих письменників всі охочі  можуть на сторінках нашого блога «Каланчак літературний» за адресою: http://kalanchaksk.blogspot.com/p/blog-page_9307.html
    А тих хто надає перевагу магії паперу перед електронними ресурсами –
ласкаво просимо до Каланчацької центральної бібліотеки!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *