75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

19 квітня 2021 р.

Тиждень молодіжної книги. День перший


    
Сьогодні, 19 квітня, за ініціативи Херсонської  обласної бібліотеки  для юнацтва ім. Б. А. Лавреньова  стартував традиційний Тиждень молодіжного читання. Він проводиться  щороку наприкінці квітня і присвячений  Всесвітньому  дню  книги та авторського права,  який відзначається 23 квітня і нині проходить під гаслом «Гайда читати!».
   Каланчацька централізована бібліотечна система завжди активно підтримує ініціативу колег і енергійно пропагує молодіжне читання. Впродовж п’яти днів на читачів книгозбірень нашої системи чекають цікаві події, яскраві враження і приємні несподіванки.
   День перший. Розпочинається Тиждень молодіжного читання книжковим челенджем  «Будь в тренді! Читай!». Челендж проходитиме  з 19 по 22  квітня.
   Пропонуємо  всім шанувальникам книг долучитись до челенджу, а в кінці тижня молодіжного читання ми, каланчацькі бібліотекарі, змонтуємо відео і ви зможете його побачити на нашому блозі http://kalanchakcbs.blogspot.com
   Умови участі у челенджі «Будь в тренді! Читай!» прості:
1.Запишіть відео, на якому ви берете книгу і передаєте  своєму знайомому.
2.Надсилайте відзняті вами відеоматеріали на електронну адресу: kalanchak.biblioteka@gmail.com
  Каланчацька централізована бібліотечна система бажає Тижню  молодіжного читання  щасливого  старту!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *