75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

25 березня 2021 р.

Меморіальна дошка В. Серебринському, Герою АТО

 
       Меморіальна дошка патріоту України, Герою АТО  Володимиру Олександровичу Серебринському нагадуватиме теперішнім та майбутнім покоління про цю страшну неоголошену війну …
     Народився 29 грудня 1967 року в с. Дергачі Харківської області.
     Після закінчення Новопавлівської середньої школи вступив до Каховського професійно - технічного училища, яке закінчив з відзнакою.
     З 1986 по 1988 рік проходив строкову службу в Казахстані. Демобілізувавшись з лав Збройних Сил  повернувся в рідну Новопавлівку, працював водієм. Одружився, разом з дружиною ростили сина.
      В 2014 році був призваний до збройних Сил України, проходив службу у військовій частині В2830 в смт Черкаське Дніпропетровської області, а потім у складі 93 окремої механізованої бригади третього механізованого батальйону в Донецькій області.
      Загинув 13 вересня 2014 року в бою  в селі Красний Партизан  Ясинуватського району Донецької області.
      Указом Президента України № 473/2015  від 13 серпня 2015 року за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).
      У Володимира залишились дружина та син.
      Похований в с. Новопавлівка Каланчацького району Херсонської області.
      3 березня 2016 року на стіні Новопавлівського НВК імені В.Д.Реут  відкрито меморіальну дошку на честь Серебринського  В.О. – Героя АТО.
      В центрі селища Каланчак встановлено меморіал загиблим в АТО – ООС трьом  землякам, серед них Володимир Олександрович Серебринський.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *