75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

25 березня 2021 р.

Пам’ятна дошка лікарю Михайлу Бичкову

 
   Пам’ятна дошка колишньому головному лікарю Михайлу Олеговичу Бичкову.  (12.07.1959 – 22.06.2013)          10 січня 2014 року було відкрито меморіальну дошку головному лікарю Каланчацької районної лікарні Бичкову Михайлу Олеговичу.
    Рішення про встановлення меморіальної дошки було прийняте на XXXIII сесії Каланчацької районної ради 26 грудня 2013 року за зверненням колективу Каланчацької районної лікарні.
    Завдяки його зусиллям побудовано медичний комплекс. Михайло Олегович Бичков вніс великий внесок в розбудову районної лікарні, зокрема в її будівництво, оформлення інтер’єру, придбання обладнання, комплектування медичним персоналом, висококваліфікованими лікарями й сам був талановитим лікарем, як кажуть в народі, від Бога, відповідальним керівником.
    Михайло Олегович Бичков, ще дуже молодим після тяжкої і тривалої хвороби передчасно пішов з життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *