75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

26 січня 2021 р.

На допомогу бухгалтеру !

       Бухгалтер — одна з найвідповідальніших професій. Адже саме в руках цих спеціалістів знаходиться документація з фінансової частини кожного підприємства, бюджетної установи  чи бізнесу.                                                Ця професія вимагає від спеціаліста максимальної зосередженості та уваги. Саме бухгалтери займаються нарахуванням зарплати, оплати відпусток та відряджень, лікарняних,  готують та відправляють звітність до фіскальної служби, стежать за фінансовими потоками, слідкують за виробничими витратами, проводять інвентаризацію основних засобів та обробляють документацію, пов’язану з фінансами підприємства чи організації         

    Професія бухгалтера  зобов’язує до  гарних знань математики та основ економіки, статистики та фінансів, трудового законодавства, законодавства в бухгалтерській галузі та  основ аудиту. А враховуючі  що законодавча і нормативна база  в сфері бухгалтерського обліку постійно оновлюється і змінюється  схильність  бухгалтера до самоосвіти набуває високозатребуваної  професійної  якості.     
 Каланчацька центральна бібліотека враховуючи високий попит і ціну на періодичні видання з питань бухгалтерської справи передплатила на 2021 рік  комплект «Бюджетна бухгалтерія» , «Оплата праці» та «Кадровик»,  які стануть в нагоді як бухгалтерам, так і економістам, кадровикам та керівникам бюджетних установ.   
       В цих виданнях можна знайти  будь – яку корисну професійну  інформацію: актуальну нормативно-правову базу, зразки документів, добірки матеріалів за темами, щотижневий дайджест кадрових новин, консультації від провідних експертів-кадровиків, практичні рекомендації та наочні приклади, ексклюзивні статті і роз'яснення фахівців державних органів та офіційних відомств, оперативну і своєчасну інформацію про всі зміни та нововведення у зарплатному обліку та кадрових питаннях, нормативні документи і листи контролюючих органів з детальними коментарями та багато іншої важливої інформації. 
     Видання, які ми пропонуємо вашій увазі, створені для того, щоб зробити вас експертом  у професії, а ваше підприємство чи організацію – зразковим роботодавцем і Каланчацька центральна бібліотека залюбки у цьому вам допоможе.    
    Звертайтесь!  Ми працюємо для вас і на благо нашої Каланчацької  громади!        Ласкаво просимо!


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *