75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

14 січня 2021 р.

Каланчацька бібліотека вдячна своїм дарувальникам!

       
       Акція «Подаруй бібліотеці книгу!» підбиває підсумки 2020 …
        З раннього дитинства ми пам’ятаємо, що книга – це джерело знань. І що ті, хто читає, завжди будуть керувати тими, хто дивиться телевізор чи зависає у смартфоні. Цінність книг неможливо охопити, адже вони примушують нас вмикати свою уяву,  ось чому читати роман завжди цікавіше, ніж дивитися його екранізацію.
      Книги – це найбільший скарб на землі. Книжка вмістила в собі історію людської думки, надбань, досвіду поколінь, боротьбу за свободу, незалежність і прекрасне, світле майбутнє наших нащадків, чудові відкриття в пізнанні законів історії, природи, Всесвіту…
     Книги — вони завжди наші вірні порадники й помічники, вони вчать нас мислити, застерігають від помилок, відкривають невідоме, допомагають осягнути глибини мудрості. Й скільки б не з’являлося нових гаджетів й яка б не була їх важливість у нашому житті, книжка завжди була, є й буде головною цінністю, найважливішим скарбом людства. Книга незнищенна, як незнищенний людський розум.
   Білл Гейтс американський бізнесмен, мільярдер , засновник корпорації комп’ютерних технологій  Майкрософт,  якось сказав : «У моїх дітей, звичайно, буде комп’ютер. Але спочатку вони отримають книги».
    Книги — наші вірні порадники, вони вчать нас мислити, відкривають невідоме, допомагають осягнути глибини  мудрості.
    Тому ми, бібліотечні працівники, завжди з великою приємністю і задоволенням  приймаємо книги в дарунок нашій бібліотеці і з  глибокою повагою і вдячністю ставимося до людей, які діляться з бібліотекою книжками зі своїх домашніх книгозбірень.
    Сьогодні  наші слова подяки линуть на адресу всіх дарувальників у 2020  році : Авраменка Віталія Олександровича, Архипова Юрія Володимировича, Бабакіної Надії Миколаївни, пані Валентини, Владико Любові Миколаївни, Годунко Оксани Вікторівни, Городиської Марини Сергіївни, Житченко Світлани Григорівни, Козачок Олени Василівни, Корнієнка Леоніда Павловича, Косенко Валентини Афанасіївни, Кохановського Василя Валентиновича, Кухаренко Євгенія Євгенійовича, Куюн Сергія Миколайовича, родини Малиновської Тамари Олександрівни, Молдован Маргарити Миколаївни, Мустіяновича Юрія Олексійовича, Панчина Сергія Олександровича, Пестушко Любові Ярославівни, Полив’яної Надії Акимівни, Пушкіної Наталії Миколаївни,  Риботецької Анни Сергіївни, Трубач Олени Володимирівни, Холодир Миколи Терентійовича, Чвань Світлани Григорівни, Швець Тамари Анатоліївни.
      Серед щедрих серцем людей, які дарували нам книги в 2020 році, багато тих, хто робить це не вперше і не один раз, є і особи, які побажали залишитися невідомими.
     Друзі! Дозвольте висловити Вам, від імені читачів та співробітників Каланчацької центральної бібліотеки, слова щирої вдячності за подаровані  Вами книги. Ваш дарунок став відчутним джерелом поповнення бібліотечних фондів  і кожна з подарованих Вами книг знайшла свого зацікавленого читача.
     Шановні  дарувальники, ми ще раз дякуємо Вам за цінний подарунок, за  небайдужість до бібліотечного життя, до книги та до людей.
    Бажаємо Вам,  щоб у Ваших домівках  панували  мир,  спокій і достаток.
    Нехай  Ваше  життя буде сповнене чарівними  моментами, щасливими посмішками і добротою людських сердець.
   Здоров’я, тепла, благополуччя, любові, успіхів у всіх Ваших справах !

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *