75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

9 червня 2020 р.

Дружба – найцінніший скарб !


Дружба є найціннішим скарбом у житті кожної людини, дружба вважається найбільш високою людською цінністю.
   Недарма в народі кажуть: «Не май 100 гривень, краще май 100 друзів!»
    Як відомо, давньоримський політичний діяч, видатний оратор, філософ і літератор Марк Туллій Цицерон визначав цінність дружби так: «Виключити з життя дружбу – все одно, що позбавити світ сонячного світла».
  А як виникло свято друзів? 

     Традиція відзначати День друзів зародилася ще у 1935 році у Сполучених Штатах Америки. Тодішній Конгрес Сполучених Штатів оголосив першу неділю серпня Національним Днем Дружби...
   Відтоді святкування Дня Дружби стало традиційним, він відзначається щорічно. Проте неофіційний міжнародний День друзів святкують і сьогодні, 9 червня. Згодом свято стало дуже популярним. Сьогодні його відзначають у багатьох країнах світу, відзначають його й в Україні.  У кожної людини є друзі, у декого – один-два, а декого друзів дуже багато. Вважається, що чим більше друзів – тим краще, адже вірні друзі є надійною опорою в різних життєвих ситуаціях.
   А ще кажуть, що хороших друзів не буває забагато. Друзів завжди декілька а, може, й навіть один справжній друг на все життя.
   Чудово, коли є вірні друзі!  Із друзями завжди добре і в радості, і в хвилини смутку.
   Друзі завжди приходять на допомогу і протягують руку помочі в потрібну хвилину. Друзям довіряють найпотаємніше, те, що наболіло, що хвилює чи окрилює, що потребує вирішення.
   Справжня дружба, чесна, щира може тривати все життя ...
З Днем друзів, дякуємо за дружбу !!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *