75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

6 травня 2020 р.

Захисні маски дарує … бібліотека!



      Бібліотека розширює діапазон послуг!
        Працівники Каланчацької централізованої бібліотечної системи в період карантину, спричиненого пандемією корона вірусу, розширили діапазон послуг та ресурсів, які можна отримати віддалено.

    У відповідності до плану роботи проводяться on-line літературні конкурси,віртуальні  подорожі, екскурсії, цікаві та корисні поради, on-line зустрічі з цікавими людьми, письменниками, поетами, слушні рекомендації щодо читання, опитування молоді щодо літературних уподобань, проведено Тиждень молодіжної книги  …

    Книгозбірні намагаються бути цікавими та корисними для своїх користувачів та відвідувачів, для жителів своєї громади.

     Дехто з працівників  бібліотеки працює дистанційно, а дехто пішли у відпустки, а ще шиємо захисні маски

     Тканину та нитки для масок позносили з дому, а резинки люб’язно подарувала місцевий приватний підприємець Антоніна Василівна Чихрай, за що ми їй щиросердно дякуємо!

   Бібліотекар Маргарита Молдован виявила ініціативу шити захисні маски, а завдяки тому, що добре володіє цією чудовою справою, маски виходять у неї дуже гарні.

   Захисні маски  шиє й Ольга Григорівна Кучмійчук, прибиральниця центральної книгозбірні. Маски, виготовлені Ольгою Григорівною, також зручні, приємні, чудові.

   Маргарита Миколаївна Молдован вже пошила більше 100 масок для працівників бібліотечної системи, користувачів, рідних, друзів, сусідів.

   Й продовжує шити …

   А ще забезпечили масками працівників Головного культури.

  По маски також звернулися декілька депутатів Каланчацької громади.      Решту масок роздаємо через Каланчацьку районну організацію Товариства Червоного Хреста України. (Голова Каланчацької районної організації Товариства  Червоного Хреста України Тетяна Дмитрівна Петруненко), з якою нас поєднує багаторічна та плідна дружба та співпраця.

  Будьмо здоровими та щасливими !


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *