75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

13 квітня 2020 р.

Читай! Грай! Дізнавайся!


    Запрошуємо Вас, шановні друзі,  цікаво, з користю провести вільний час! 
    Й пропонуємо Вашій увазі знов відвідати наш проєкт «Читай! Грай! Дізнавайся!»

       Кажуть, що  талановиті люди талановиті у всьому. Й це дійсно так!

     Ми, працівники  Каланчацької центральної книгозбірні дозволимо собі, з огляду на карантинні заходи, дещо перефразувати відомий вислів:  «Бібліотекарі креативні завжди, за будь-яких обставин, хоч на робочих місцях, хоч працюють дистанційно!»

    Доказ тому –  започаткований нами проект «Читай! Грай! Дізнавайся!», який пропонує нашим читачам, друзям, пересічним жителям громади розважитися, перевірити свої знання і взяти щось корисне для себе.

    Пропонуємо Вам наступну пізнавально-розважальну гру з нашого нового проєкту  «Читай! Грай! Дізнавайся!», в якій треба встановити правільну послідовність отриманих перемог та Грантів Каланчацької ЦБС.

     Дійсно, а чи Ви знайомі з  історією нашої  Каланчацької бібліотеки?  Адже вона дуже цікава! Має більше ніж 100-літню історію … А успіхів, перемог, міжнародних Грантів багато! А скільки ? …

    Спробуйте! Перевірте себе! А  більш детальну інформацію про наші перемоги  шукайте на нашому блозі «Блог Каланчацької ЦБС»,  сторінка  "Історія успіху та цікавинки"  присвячена саме їм:   http://kalanchakcbs.blogspot.com/p/2012-500.html

     Ласкаво просимо, грайте за адресою: 
https://learningapps.org/display?v=p0wztv8ja20

     Каланчацька бібліотека бажає Вам міцного здоров’я, благополуччя  та цікаво проводити свій вільний час, а першого переможця чекає ...   ПРИЗ !

     Далі  буде  …


Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *