75800 Україна Херсонська обл. смт Каланчак вул.Чорноморська,7 ТЕЛ.:(05530)-3-11-40 E-mail:kalanchak.biblioteka@gmail.com
Бережіть себе та своє здоров'я. Мийте руки, тримайтесь на безпечній відстані від інших і перевіряйте ресурси з рекомендаціями на час пандемії COVID - 19.

14 лютого 2020 р.

Благочинність надихає!


    Акція «Подаруй бібліотеці книгу!» крокує бібліотеками Каланчацької громади! 
    В лютому 2019 року в Міжнародний день дарування книжок  у Роздольненській  сільській бібліотеці-філії Каланчацької централізованої бібліотечної системи стартувала благодійна акція "Подаруй бібліотеці книгу!".
    Минуврік і вже можна підводити підсумки. Бібліотекар Олена Штефлюк розповіла, що за час акції користувач Роздольненської книгарні було подаровано майже 40 примірників художньої та різногалузевої літератури.
    Пані Олена тішиться тим, що серед односельчан є люди, які дарують  книги , дбаючи про тих, хто не має змоги придбати літературу, прийшов і скористався нею в бібліотеці.
    Така увага зі сторони користувачів радує і надихає. Бібліотекар філії Олена Миколаївна щиро дякує за щедрість і увагу до бібліотеки  і бажає усіляких гараздів тим, хто подарував бібліотеці книги, а це Рада Ганна, Груненко Вікторія, Кочерга Наталія, Білоконь Володимир, Штефлюк Михайло, Лихолай Аліна, Цибанюк Сергій, Зданевич Валентин. 
  Книги, які отримала в дарунок Роздольненська сільська бібліотека-філія вже знайшли своїх читачів.
  Шановна громадо! З Міжнародним днем  дарування книжок! Даруйте! Читайте! Приходьте до бібліотеки! На Вас чекають! Тут задовольнять всі Ваші інформаційні запити.
   Вам завжди будуть раді! Ласкаво просимо!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *